€ 190,00
€ 171,00
(€ 34,20 / kg)
Bespaar 10% (€ 19,00)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Animavital MSM Poeder

Topper voor het behoud van soepele spieren en gewrichten, glanzende haren en sterke hoeven.

Eenvoudig, uiterst veilig en toch zo efficiënt : dat is de terechte omschrijving van MSM of methylsulfonylmethaan. Ondanks zijn ingewikkelde naam is deze stof niets anders dan natuurlijk, organisch zwavel. Toegevoegd aan het voer of gemengd doorheen het drinkwater, heeft MSM-poeder van ANIMAVITAL tal van positieve eigenschappen bij:
  • Spier-, pees- en gewrichtsproblemen
  • Doffe pels, haaruitval, zwakke hoeven en nagels.
Tevens ondersteunt MSM de leverfunctie, draagt bij in het behoud van een gezonde weerstand.

Indicatie

  • Spier-, pees- en gewrichtsproblemen: door een bedarende en bijgevolg verzachtende werking is MSM de eerste keuze als natuurlijk alternatief voor of ondersteunend middel van klassieke middelen bij alle vormen van stijfheid, bewegingsbeperking en gevoeligheid. MSM draagt bij in het herstel van blessures, van overbelasting door training of wedstrijden
  • Doffe pels, haaruitval, zwakke hoeven en nagels

Gebruik van Animavital MSM Poeder

MSM-poeder in het drinkwater oplossen (goed roeren) of door het voer mengen.De aanbevolen aanvangsdosis bedraagt 8 g/100 kg/dag, onderhoudsdosis:4 g/100 kg/dag (Bij honden en kleine huisdieren: 250 - 500 mg/10 kg/dag).De inhoud van bijgevoegde maatlepel is 15 gr (vol, niet afgestreken)

Ingrediënten Animavital MSM Poeder

methylsulfonylmethaan (MSM).

Waarschuwing

De aanbevolen dosis niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding noch voor een gezonde levensstijl.
€ 190,00
€ 171,00
(€ 34,20 / kg)

Animavital MSM Poeder kopen

Je kan Animavital MSM Poeder van het merk Animavital , geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Animavital MSM of via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Paarden > Vitamines & Mineralen
Dierenverzorging > Paarden > Diervoeder > Aanvullend Diervoeder