€ 13,99
€ 11,89
(€ 7,93 / 100 ml)
Bespaar 15% (€ 2,10)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Alvityl Multivitamines

Wat bevat Alvityl® Multivitamines?
Zijn formule combineert 11 vitaminen die zorgvuldig werden geselecteerd om 100% te voorzien in de dagelijks aanbevolen hoeveelheid voor :
- Een organisme met een goede conditie en vitaliteit dankzij vitaminen B1, B3, B6, B8, B9 en C die de vermoeidheid helpen tegengaan
- Bijdrage aan de botdichtheid dankzij vitamine D

Zijn vloeibare formule met een heerlijke smaak is ideaal voor jonge kinderen en voor volwassenen met slikproblemen. De exclusieve spuitbus zorgt voor een optimaal behoud van de vitaminen, zelfs na het openen.

Indicatie

Vermoeidheid, verminderde conditie of gebrek aan vitaliteit?
Bepaalde periodes zoals groei, een herstelperiode, koud weer en vermoeidheid tasten het afweermechanisme aan. Soms voorziet u door een slechte voeding of gebrek aan eetlust niet 100% in de dagelijkse behoefte. Kinderen of volwassenen hebben dan mogelijk nood aan vitaminen om hun conditie en vitaliteit te herwinnen.

Gebruik van Alvityl Multivitamines

Kinderen van 1 tot 6 jaar: 1 koffielepel (5 ml) per dag
Kinderen vanaf 6 jaar, adolescenten, volwassenen: 2 koffielepels (10 ml) per dag

Ingrediënten Alvityl Multivitamines

Vitamines per 5ml
Vitamin A 400µg
Vitamin B 0.55mg
Vitamin B2 0.7mg
Vitamin B3 8mg
Vitamin B5 3mg
Vitamin B6 0.7mg
Vitamin B8 0.025mg
Vitamin B9 100µg
Vitamin C 40mg
Vitamin D3 2.5µg
Vitamin E 6mg

Waarschuwing

Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosering niet.
Dient te worden gebruikt als onderdeel van een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
Schud het flesje voor gebruik. Buig niet voorover tijdens het gebruik.
Klik het oranje mondstuk los na elk gebruik en spoel het uiteinde van het flesje en het oranje mondstuk goed na met warm water zodat ze niet verstopt raken.
Alvityl Multivitamines 150 ml siroop
€ 13,99
€ 11,89
(€ 7,93 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Alvityl multivitamines

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Met doseer dop die je wel moet spoelen na gebruik anders kans op verstopping. Smaak valt hier tegen. Kinderen zijn er niet zo dol op. Product gemakkelijk te bestellen en snel geleverd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  toujours rapide et parfait les livraisons de Farmaline. Bon emballage. Prix interessant. Facile de commander derrière un pc et de suivre l'arrivée des produits par mail.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Geadviseerd door mijn dokter en de dermatoloog van mijn dochter die 3 jaar oud is. Zeer goed voor het stimuleren van zijn immuunsysteem. Ik beveel het aan en ga natuurlijk door
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Mijn dochters houden van deze vitaminen. Ze hebben een zeer goede smaak. Ze hebben ons immuunsysteem versterkt, waardoor we sneller konden genezen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  De kinderen in verlotingen, product dat in preventie of na een ziekte wordt gebruikt om te brengen de energie die onze blonde koppen nodig hebben om door de ziektekiemen en virussen van de winter te geraken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Lekkere siroop voor kids want hij vraagt er s'morgens zelf om. Geef dit bijna het hele jaar door (uitgezonderd de zomermaanden). Dopje best wel direct afspoelen want is wat plakkerig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer scherpe prijs/kwaliteit. Handige website met veel bekende merken en zeer ruim assortiment.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze siroop heeft een lekkere zoete smaak en bevat veel verschillende vitamines. Zowel geschikt voor volwassenen als voor kinderen, dagelijks in te nemen. Wij zijn fan!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit product geeft je een boost om fitter te worden ideaal dat het een siroop is een echte aanrader op elke leeftijd het is nog lekker van smaak ik kan het iedereen aanraden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een super-vitamine!! Ik ben bijna 40 jaar en neem deze al sedert mijn 6 jaar. Mijn 2 zonen nemen deze vitamine ook. Ze vinden de smaak superlekker:)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De multivitamine alvityl is gemakkelijk in te nemen omdat het vloeibaar is en het heeft een lekkkere smaak. De kinderen willen steeds innemen zonder te morren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik geef deze Alvityl tijdens de wintermaanden aan mijn kindje en merk dat ze na enkele weken innemen minder moe is en meer energie heeft, ik ben er tevreden over.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een zeer volledige aanvulling op de dagelijkse voeding van kind én volwassene. Positief is de lekkere smaak waardoor kinderen het zonder morren innemen!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer compleet vitaminesupplement. Ook zeer geschikt om toe te dienen aan kleine kinderen door de aangename smaak. Wel regelmatig spuitdopje spoelen tegen verstopping.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Prima vitaminen supplement voor jonge kinderen, ze houden van de fijne smaak. Voor kinderen die niet houden van pilletjes slikken is dit het beste alternatief, zelfs al zijn ze iets ouder, zo krijgen ze hun dagelijkse portie vitamienen vlot binnen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze siroop koop ik al jaren ik heb ze vroeger ook genomen toen ik klein en dit is een heel goede siroop voor zijn vitaminen ! Zeker aan te raden de smaak is ook goed

Alvityl Multivitamines kopen

Je kan Alvityl Multivitamines van het merk Alvityl, geproduceerd door URGO HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen > Kinderen
Welzijn & Gezondheid > Kinderen > Vitaminen