Altisa Rode Gist Rijst Advanced + Q10 50mg 90 tabletten

Altisa  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 30,50
€ 27,45
Bespaar 10% (€ 3,05)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Altisa Rode Gist Rijst Advanced + Q10 50mg

Rode Gist Rijst (RGR) Advanced van Altisa
  • is geproduceerd door fermentatie van rijst (Oryza sativa) met de rode gist Monascus purpureus en bevat Monacoline K 3%
  • bevat 0% citrinine
  • Omdat de monacolines soms het CoQ10-niveau in het lichaam kunnen doen dalen bevat onze formule extra natuurlijke CoQ10 van de hoogste kwaliteit om mogelijke tekorten ervan te compenseren
Bron van: 
Monacoline K
Monacoline K uit rode gefermenteerde rijst draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed, dit bij een dagelijkse inname van 10mg monacoline K uit rode gefermenteerde rijst (1 tablet)

Coenzym Q10
Omdat de monacolines soms het CoQ10-niveau in het lichaam kunnen doen dalen bevat onze formule extra natuurlijke CoQ10 van de hoogste kwaliteit om mogelijke tekorten ervan te compenseren.

Indicatie

Draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed, dit bij een dagelijkse inname van 10mg monacoline K uit rode gefermenteerde rijst (1 tablet van Altisa Rode Gist Rijst + Co Q10).

Gebruik van Altisa Rode Gist Rijst Advanced + Q10 50mg

Voor volwassenen: 1/2 - 1 tablet bij de maaltijden met wat vloeistof innemen.
 

Ingrediënten Altisa Rode Gist Rijst Advanced + Q10 50mg

Samenstelling per tablet 
Rode gist rijst extract (rijst Oryza sativa gefermenteerd met de rode gist Monascus purpureus) 333,30 mg
Coenzyme Q10 (ubiquinone/ubidecarenone) 100% trans-isomeer (bio-identiek) 50,00 mg

Waarschuwing

in geval van zwangerschap of lactatie, bij gebruik van medicatie of eender welke medische toestand, raadpleeg uw arts vòòr het gebruik van voedingssupplementen. Niet gebruiken tegen medisch advies in. Vraag indien noodzakelijk raad aan uw voedingsdeskundige.  
 
Verplichte vermelding: rode gist rijst best niet gebruiken in de volgende gevallen: tijdens de zwangerschaps- of lactatieperiode; bij lever-, nier- of musculaire/spier (hart) stoornissen; bij gelijktijdig gebruik van cholesterolverlagende geneesmiddelen (zeker deze die een interactie kunnen hebben met statines zoals van de familie van de fibraten); bij een behandeling met of bij een intolerantie voor statines; bij kinderen en adolescenten onder de leeftijd van 18 jaar; boven de leeftijd van 70 jaar; in combinatie met pompelmoes. Bij twijfel kan u altijd uw arts of apotheker raadplegen.
 
Niet verplichte vermelding maar die door Altisa toch als belangrijk geacht wordt te vermelden: bij gelijktijdig gebruik van nicotinezuur (meer dan 1000mg/dag), of van ciclosporine, of van fusidinezuur, of van macrolide antibiotica, of van antimycotische azolderivaten, of van HIV-proteaseremmers (medicijnen die invloed hebben op het CYP3A4-enzym) is voorzichtigheid geboden bij het gebruik van rode gist rijst. 

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.  
 
€ 30,50
€ 27,45

Altisa Rode Gist Rijst Advanced + Q10 50mg kopen

Je kan Altisa Rode Gist Rijst Advanced + Q10 50mg van het merk Altisa , geproduceerd door DIEXIMPORT , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
50+ > Cholesterol