€ 17,87
€ 16,08
Bespaar 10% (€ 1,79)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Altisa Rode Druivenpit Extra 80mg

VinOxydant Advanced van Altisa bevat een extract van pitten van rode druiven gestandaardiseerd op 95% totaal polyfenolengehalte en 50% proanthocyanidines (OPC's) gehalte.

De oligomere proanthocyanidines (OPC's) behoren tot de groep van secundaire plantenstoffen van de flavonoïden. De pitten van de rode wijndruif (Vitis vinifera L.) bevatten hoge gehaltes van deze natuurlijke werkzame stof OPC met anti-oxidant werking.


Bevat GEENkunstmatige kleur-, bewaar- en smaakstoffen.Bevat GEEN van de volgende stoffen noch producten die allergieën en intoleranties veroorzaken en dieopgenomen zijn in bijlage II van de Verordening 1169/2011: suiker; zout; zetmeel; maïs; melk(derivaten); talk; dierlijke derivaten; de glutenbevattende granen tarwe (zoals spelt en khorasantarwe), rogge, gerst, haver of de hybride soorten daarvan en producten op basis van glutenbevattende granen; schaaldieren en producten op basis van schaaldieren; eieren en producten op basis van eieren; vis en producten op basis van vis; aardnoten en producten op basis van aardnoten; soja en producten op basis van soja; melk en producten op basis van melk (inclusief lactose); noten [namelijk amandelen (Amygdalus communis L.), hazelnoten (Corylus avellana), walnoten (Juglans regia), cashewnoten (Anacardium occidentale), pecannoten (Carya illinoinensis [Wangenh.] K. Koch), paranoten (Bertholletia excelsa), pistachenoten (Pistacia vera), macadamianoten (Macadamia ternifolia)], en producten op basis van noten; selderij en producten op basis van selderij; mosterd en producten op basis van mosterd, sesamzaad en producten op basis van sesamzaad; zwaveldioxide en sulfieten; lupine en producten op basis van lupine; weekdieren en producten op basis van weekdieren.

Ingrediënten Altisa Rode Druivenpit Extra 80mg

Samenstelling per 1 vegetarische slikcapsule:
Vitis vinifera L. (druivenpitten/zaadjes) extrakt80mg
waarin 50% OPC's40mg
95% polyfenolen76mg
Citrus bioflavonoïden360mg

Waarschuwing

Louter ter informatie: in geval van zwangerschap of lactatie, bij gebruik van medicatie of eender welke medische toestand, raadpleeg uw arts vòòr het gebruik van voedingssupplementen. Niet gebruiken tegen medisch advies in. Vraag indien noodzakelijk raad aan uw voedingsdeskundige.

€ 17,87
€ 16,08

Laatste reviews en ervaringen met Altisa Rode Druivenpit Extra 80mg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  helpt tegen maculadegeneratie

  ik neem deze capsules omdat ik in een artikel gelezen heb dat druivenpit extract beschadigde bloedvaten zou herstellen en de oogziekte maculadegeneratie zou kunnen tegengaan

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  2 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Ik neem druivenpitextract omdat het een krachtige anti-oxidant is. Ben halfweg de zestig en heb heel weinig rimpels. Verder neem ik het omdat ik last heb van spataders en het druivenpitextract helpt de vaatwanden te versterken.

  Was deze beoordeling nuttig?

Altisa Rode Druivenpit Extra 80mg kopen

Je kan Altisa Rode Druivenpit Extra 80mg van het merk Altisa , geproduceerd door DIEXIMPORT , bestellen in België bij FARMALINE