Altisa Rode Druivenpit Extra 80mg 30 capsules

Altisa  
nonenonenonenonenone 0 Reviews
  Schrijf een review
€ 9,35
€ 8,42
Bespaar 10% (€ 0,93)

Omschrijving van Altisa Rode Druivenpit Extra 80mg

Bron van 
OPC's
De oligomere proanthocyanidines (OPC’s) behoren tot de groep van secundaire plantenstoffen van de flavonoïden. De pitten van de rode wijndruif (Vitis vinifera L.) bevatten hoge gehaltes van deze natuurlijke werkzame stof OPC met anti-oxidant werking.

Gebruik van Altisa Rode Druivenpit Extra 80mg

Voor volwassenen: 1 - 3x 1 vegetarische slikcapsule bij de maaltijden met wat vloeistof innemen.

Ingrediënten Altisa Rode Druivenpit Extra 80mg

Samenstelling per capsule
Vitis vinifera L. extract (gestandaardiseerd) 80 mg
waarvan 50% OPC, 95% ployfenolen
Citrus bioflavonoïden 360 mg

Waarschuwing

Dit supplement is voor volwassenen bedoeld; raadpleeg uw arts vòòr het gebruik van groene thee preparaten bij leverstoornissen. 

Bij voorkeur koel, droog en buiten het licht en buiten het bereik van kinderen bewaren. Tijdens de zwangerschaps- en lactatieperiode, bij gebruik van medicatie of eender welke medische toestand, raadpleeg uw arts vòòr het gebruik van voedingssupplementen.
 
Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Zonder kunstmatige kleur, bewaar- en smaakstoffen. Zonder suiker, zout, zetmeel, gist, tarwe, maïs, melk- derivaten
€ 9,35
€ 8,42

Altisa Rode Druivenpit Extra 80mg kopen

Je kan Altisa Rode Druivenpit Extra 80mg van het merk Altisa , geproduceerd door DIEXIMPORT , bestellen in België bij FARMALINE