Farmaline Logo
Terug naar het overzicht

Altisa L-Lysine 1000mg 100 tabletten

0 klanten gaven dit product gemiddeld 0,00 van de 5 sterren. 0 Reviews Schrijf een review

Product niet beschikbaar
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
€ 21,50
€ 19,35 Bespaar 10%
  • Klanten geven Farmaline een 9,4/10
  • Gratis expresslevering vanaf €39
  • Discrete afhandeling in +3000 afhaalpunten
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Omschrijving

L-Lysine is de biologisch actieve vorm van lysine in de L-stereoisomere vorm. L-Lysine (HCl, monohydrochloride) is het hydrochloorzout van L-Lysine. De L-Lysine van Altisa heeft een zuiverheidsgraad groter dan 99%. Lysine suppletie is aanbevolen bij een lage inname van dit aminozuur via de voeding, met name bij vegetarisme, een eiwitarm dieet en veganisme. Lysine wordt voornamelijk aangetroffen in vlees en gevogelte, vis en zeevruchten. L-Lysine zou de opname van calcium, ijzer en zink bevorderen.

L-Lysine is een hoofdbestanddeel van structurele proteïnes zoals elastine en collageen. Het is ook een stof die de vorming in het licham bevordert van essentiële substanties en is daarenboven nodig voor de proteïnesynthese. Er is niet meer informatie beschikbaar waarvan het  toegelaten is om te vermelden betreffende de effecten op de gezondheid.

Gebruik

Voor volwassenen: ½ - 1 tablet op een lege maag. Bij een inname langer dan 6 maanden, raadpleeg uw gezondheidsdeskundige. 
 

Ingrediënten

L-Lysine HCl; verdikkingsmiddel: microcristallinecellulose, dicalciumphosphat; stabilisator: natrium/sodiumcarboxymethylcellulose; glijmiddel: magnesium stearaat; anti-agglomeraat: silicium dioxide; glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose; emulgator; glycerol; glansmiddel: bijenwas.

Waarschuwing

in geval van zwangerschap of lactatie, bij gebruik van medicatie of eender welke medische toestand, raadpleeg uw arts vòòr het gebruik van voedingssupplementen. Niet gebruiken tegen medisch advies in. Vraag indien noodzakelijk raad aan uw voedingsdeskundige.

Gebruiksinformatie bij gebruik van lysine: in geval van een voorgeschiedenis en/of behandeling van lever-, hart/ cholesterol- en nierstoornissen, raadpleeg uw arts vòòr het gebruik van lysine; de inname van lysine kan het calcium-niveau in het lichaam doen stijgen, vermijd dus wanneer noodzakelijk de gelijktijdige inname van hoge doseringen van lysine en calcium; supplementen en voedingsmiddelen rijk aan arginine (zoals rozijnen, chocolade, zaden, johannesbroodpitmeel en noten) kunnen het lysine-niveau in het lichaam verlagen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. 
 
Altisa L-Lysine 1000mg 100 tabletten
€ 21,50
€ 19,35
Product niet beschikbaar

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang onze promoties en nieuwigheden via e-mail.

Inschrijven
€5
Korting!
Altisa L-Lysine 1000mg 100 tabletten
€ 21,50
€ 19,35
Product niet beschikbaar

Altisa L-Lysine 1000mg kopen

Je kan Altisa L-Lysine 1000mg van het merk Altisa , geproduceerd door DIEXIMPORT , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Vitamines & Voedingssupplementen > Enkelvoudige Vitaminen & Mineralen

Altisa