€ 4,95
€ 4,36
(€ 4,36 / 100 ml)
Bespaar 12% (€ 0,59)

Omschrijving van Alcoderm Handontsmettende Alcoholgel

De hydro-alcoholische gel Alcoderm is een instant antibacteriële oplossing die een ideale en snelle aanvulling van de wasbeurt vormt en speciaal werd ontwikkeld voor gebruik in hospitalen.
Dankzij een uitgebalanceerde samenstelling (ethanol en isopropanol) is Alcoderm een sterk antibacterieel middel dat de meest voorkomende bacteriën elimineert. Alcoderm is geschikt voor de hygiënische desinfectie van de intacte huid.
Alcoderm bevat de hydraterende component glycerine die het uitdrogend effect van alcohol tegengaat.

Alcoderm voldoet aan de strenge eisen van de Europese normen.

Gebruik van Alcoderm Handontsmettende Alcoholgel

Te gebruiken op propere en droge handen. De handen en polsen met een voldoende hoeveelheid goed inwrijven en laten drogen.
Let vooral op de plaatsen tussen de vingers en rond de nagels. In geval van contact met de ogen of slijmvliezen, onmiddellijk overvloedig spoelen met zuiver water.

€ 4,95
€ 4,36
(€ 4,36 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Alcoderm handontsmettende alcoholgel

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Handige verpakking om bijvoorbeeld mee te nemen in je handtas. De gel is vrij lopend waardoor het opletten is om niet te morsen. Ook een vrij indringende geur die sterker is dan bij gelijkaardige 'handontsmettende' gels.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  desinfecterende hand gel.het is handig neemt geen ruimte in de zak of koffer. geen geur, niet erg gemakkelijk in gebruik en goede bescherming
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, Zeer effectief, aangenaam, aangenaam, goed ruikend, kan overal mee naartoe genomen worden of dat we perfect aan te bevelen zijn. Praktisch om altijd bij de hand te hebben.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Deze gel is zeer praktisch en effectief: je kunt hem discreet in je handtas doen en eruit halen na het opbergen van boodschappen in de auto (caddy handles.... BEURK), wanneer de kinderen klaar zijn met hun ijsje (HUM met plakkende handen), enz.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed, sterk, zacht en welriekend zonder toegevoegde extras die risico geven op ontsteking of allergische reactie. Past ook perfect in je handtas en is compact.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Positief punt: klein formaat dat in eender welke handtas past.Handig indien men vaak het openbare vervoer gebruikt. Negatief punt: een beetje te vloeibaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Alcoderm handontsmettende alcoholgel is een gel die niet kleverig is, de handen niet uitdroogt, een aangename geur heeft en heel gemakkelijk om mee te nemen waar je ook bent.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Kleine poketvorm voor snelle reiniging van de handen , ideaal om mee te nemen in de handtas . De gel is snel ingetrokken en kleeft niet , de neutale geur is ok .

Alcoderm Handontsmettende Alcoholgel kopen

Je kan Alcoderm Handontsmettende Alcoholgel van het merk Galenco, geproduceerd door PERRIGO HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Handhygiëne > Handontsmetting > Gel
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Handontsmetter > Doekjes
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Handontsmetter > Gel