€ 8,25
€ 6,77
(€ 48,36 / 100 ml)
Bespaar 18% (€ 1,48)
Promotie -18% korting geldig t.e.m. 31/01/2019

Omschrijving van After Bite

After Bite verzacht en verzorgt de huid bij insectenbeten en -steken of na aanraking met brandnetels e.d. De Minnk Oil in After Bite verzorgt en verzacht de huid. Afte Bite is een vloeistof in handige penvorm.

Indicatie

Een verzorgende en verzachtende roller voor de huid bij insectenbeten en -steken in handig pen formaat.

Gebruik van After Bite

Voor gebruik goed schudden. Na de steek of beet zo spoedig mogelijk de te verzorgen plek ruim aanstippen met de After Bite pen. Herhalen indien nodig. Geen verband aanbrengen. Uitsluitend voor volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar.

Waarschuwing

Voorbehouden aan volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar.

€ 8,25
€ 6,77
(€ 48,36 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met After bite

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt echt! Na de beet onmiddellijk op de steekplaats inwrijven, na 5 minuten is de jeuk weg. Slechts 2x herhalen en geen hinder meer van de beet! Werkte ook na een beet die al opengekrabd was van enkele dagen geleden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Format pratique qui se glisse partout. Soulagement immédiat des chatouillements, la piqûre dégonfle, la peau est calmée, même pour les piqûres de méduse
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super handig, dit heb ik altijd in huis. Als je een beet van eender welk insect hebt kan je dit makkelijk aanbrengen door de stift er over te rollen. Het geeft meteen verzachting en is jeuk stillend
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  De zomer nadert snel en insecten zullen zich opstapelen, dit product is effectief om beten, pijn, zwelling te verzachten, overal mee naar toe te nemen
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Hier is een stok die ik meenemen in mijn handtas of rugzak als ik op reis of in het weekend. Zeer effectief op verse steken door ze direct te kalmeren zodat je niet meer krabt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze stick kun je niet missen als je in de zomer met de kleinkinderen de natuur in trekt. We hebben al menig traantje en probleempje met deze stick opgelost:-)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt wel, maar pikt heel erg. Is dus niet aangenaam om te gebruiken, maar wel effectief. De jeuk vermindert binnen de 10 minuten en blijft enkele uren weg.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  bij een incetenbeet onmiddellijk aanbrengen en werkt zeer goed, jeuk is direct weg. ook de zwelling is minder erg door het gebruik hiervan. moet je altijd bij hebben om onmiddellijk te kunnen gebruiken.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product helpt inderdaad een beetje tegen muggenbeten, al moet je opletten dat je het niet op een opengekrabdt beet smeert. De geur is nogal sterk : typische ammoniakgeur

After Bite kopen

Je kan After Bite van het merk Takeda, geproduceerd door TAKEDA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Insecten > Insectenbeten