€ 32,61
€ 29,35
Bespaar 10% (€ 3,26)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Biotics A.D.P.

Oregano is een normaal onderdeel van de menselijke voeding en wordt al duizenden jaren veilig gebruikt. Met name in de mediterrane keuken is het een gewaardeerd ingrediënt. Omdat het veel soorten bacteriën en gisten kan doden wordt oregano-olie ook gebruikt als een middel om voedsel langer te kunnen bewaren. Ook in de traditionele kruidengeneeskunde is het een bekend kruid.

Biotics maakte de oregano-olie als voedingssupplement beschikbaar in een geëmulgeerde vorm, waardoor de biologische activiteit sterk toeneemt.

Een tablet met gereguleerde afgifte maakt het mogelijk om hoge concentraties te bereiken in lager gelegen delen van het spijsverteringsstelsel.

Het werkt zuiverend op ongerechtigheden in de darmflora.  Het zorgt daarbij tevens voor een goede consistentie van de ontlasting.

Indicatie

helpt tegen: 
 • schimmels
 • gist
 • bacteriën

Gebruik van Biotics A.D.P.

4 x daags 1 tablet (1 tablet na iedere maaltijd en 1 voor het slapen).

Na 1 week kan de dosering desgewenst worden opgevoerd tot 4 x daags 2 tabletten.

Ingrediënten Biotics A.D.P.

Oregano-extract met vertraagde afgifte 50 mg (gestandaardiseerd / emulsie, minimaal 70% carvacrol)

Vrij van: Gluten, gist, lactose, soja, suiker, conserveringsmiddelen, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

 

Bijwerkingen van Biotics A.D.P.

Vooral bij een afwijkende zuurgraad in de maag, kunnen maagklachten ontstaan na inname van ADP. Het probleem van irritatie van de slijmvliezen kan ondervangen worden door gelijktijdig Gastrazyme te suppleren.

Waarschuwing

Vanwege de menstruatiebevorderende werking van oregano-olie, wordt het gebruik tijdens de zwangerschap afgeraden. Niet gebruiken tijdens lactatie.
 • Aanbevolen dosering niet overschrijden.
 • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
 • Buiten bereik van jonge kinderen houden.
 • Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
 • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
€ 32,61
€ 29,35

Laatste reviews en ervaringen met Biotics A.D.P.

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  2 van 4 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  op aanraden van men arts. Oregano is schimmel dodend. Werkt goed ook als er een te zware maaltijd op je maag ligt. Een half tabletje is bij mij al voldoende..

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Helpt problemen met het spijsverteringsstelsel te neutraliseren intestinale schimmels A.D.P. oregano olie heeft een schimmeldodende werking en vertraagt op natuurlijke wijze de verspreiding van bacteriën. (nou ja, thuis moest ik zacht gaan, het kan de brandend maagzuur accentueren) wat ik al eerder had.....

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  1 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Zeer goed product!! Bij het nemen van een antibioticakuur ontwikkelde zich een schimmel in het lichaam. Na inname van een maand A.D.P. was de schimmel verdwenen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Biotics A.D.P. kopen

Je kan Biotics A.D.P. van het merk Biotics, geproduceerd door ENERGETICA NATURA BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Welzijn