€ 12,16

Omschrijving van Adolf Justs Luvos Heilaarde Microfijn 900mg

Adolf Justs Luvos Heilaarde microfijn is een medisch hulpmiddel dat als mineraal maag-darmmiddel wordt toegepast:
- om cholesterol, vetten en schadelijke stoffen uit het voedsel te binden
- ter ondersteuning van het gezond maken van de darmen en om te ontgiften en ontslakken
- ter verlichting van klachten van de zijde van het maagdarmkanaal, met winderigheid, druk op de maag en een vol gevoel.

Gebruik van Adolf Justs Luvos Heilaarde Microfijn 900mg

De hoeveelheid en tijdstip van inname van de heilaarde hangt bij volwassenen en jongeren ouder dan 12 jaar af van de aard van de klachten en van het doel van de behandeling. In de verpakking is een maatlepel bijgesloten om nauwkeurig te kunnen doseren.
 
Voor het binden van cholesterol, vetten en schadelijke stoffen uit de voeding worden 1 tot 2 maatlepels ingenomen tijdens de maaltijd.
 
Ter ondersteuning van het gezond maken van de darmen, ontgiften en ontslakken en bij klachten van de zijde van het maagdarmkanaal, moeten tweemaal daags 1 tot 2 maatlepels woren ingenomen; bij ernstiger klachten moet dezelfde hoeveelheid nog een derde keer worden ingenomen.
 
Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen.
 
Wijze van inname
Het poeder door een half glas kraanwater, mineraalwater of thee roeren en in kleine slokjes opdrinken.
 
Duur van het gebruik
Adolf Justs Luvos Heilaarde microfijn moet worden ingenomen zolang de klachten aanhouden of tot het doel van de behandeling bereikt is.

Waarschuwing

Bij aanhoudende problemen met het maagdarmkanaal moet u contact opnemen met een arts, om ernstige aandoeningen uit te sluiten. Neem dit medische hulpmiddel altijd nauwkeurig in zoals in de bijsluiter beschreven of exact zoals is afgesproken met uw arts, apotheker of een andere medisch gekwalificeerde persoon. Als u niet zeker bent vraag dan nogmaals informatie.  De volgende gegevens gelden bij afwezigheid van andere voorschriften ten aanzien van het gebruik van Adolf Justs Luvos Heilaarde microfijn. Houd u aan de gebruiksvoorschriften, omdat Adolf Justs Luvos Heilaarde microfijn anders zijn werking niet goed kan uitoefenen.

Dit medisch hulpmiddel moet worden bewaard op een voor kinderen niet toegankelijke plaats. Adolf Justs Luvos Heilaarde microfijn moet in de originele verpakking worden bewaard op een plaats die neutraal van geur is, om beïnvloeding van de smaak te voorkomen. Na de op de onderzijde van de verpakking achter 'Te gebruiken tot' aangegeven uiterste houdbaarheidsdatum mag u dit medisch hulpmiddel neit meer gebruiken. De vervaldatum is de laatste dag van de daar aangegeven maand. Houdbaarheid na aanbreken van de verpakking: 36 maanden.
€ 12,16

Laatste reviews en ervaringen met Adolf Justs Luvos Heilaarde Microfijn 900mg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  Niet echt spectaculair

  Ik had meer verwacht van deze capsules. Het poeder had ik reeds geprobeerd en dat werkte goed, deze zijn toch iets minder

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Trop petit conditionnement

  Bel effet antique ballonnements

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  2 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Ja, dit is zeer zeker een heel goed product. Ik had al langer last van opgeblazen gevoel in de maag en zure oprispingen. Luvos Heilaarde werkt snel en doeltreffend.

  Was deze beoordeling nuttig?

Adolf Justs Luvos Heilaarde Microfijn 900mg kopen

Je kan Adolf Justs Luvos Heilaarde Microfijn 900mg van het merk Adolf Justs , geproduceerd door ARCHIBO BIOLOGICA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen
Welzijn & Gezondheid > Detox
50+ > Cholesterol