€ 3,95
€ 3,32
(€ 33,20 / 100 ml)
Bespaar 16% (€ 0,63)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 30/06/2018

Omschrijving van Ad Cure

Voorkomen van gebrek aan vitamine A en vitamine D. Vitamine A speelt een belangrijke rol bij de groei en de normale ontwikkeling van het gebit en verhoogt de weerstand van huid en slijmvliezen tegen een hele reeks agressies. Vitamine D bevordert de ontwikkeling van het beendergestel en het gebit.

Gebruik van Ad Cure

Behoudens andersluidend voorschrift bedraagt de dagdosis voor kinderen van elke leeftijd en volwassenen 5 druppels per dag, liefst gemengd in wat fruitsap of water, liever niet in melk.

Ingrediënten Ad Cure

5 druppels bevatten 455 I.E. Vitamine A en 300 I.E. Vitamine D3

Waarschuwing

Om te vermijden dat te grote hoeveelheden vitamines worden ingenomen, is het af te raden om samen met AD-Cure nog andere preparaten te gebruiken die dezelfde bestanddelen bevatten. Aangezien vitamine D en vitamine A gevoelig zijn voor warmte, mag AD-cure niet worden meegekookt in voedingswaren.
Ad Cure 10 ml oplossing
€ 3,95
€ 3,32
(€ 33,20 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Ad cure

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze druppeltjes vitamine D bij mijn kindjes en nu ook voor mijn pasgeboren baby. Ze kunnen dat goed verdragen, ben er tevreden mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk in gebruik en dosering. Tijdens de donkere wintermaanden geef ik mijn dochtertje van 4 jaar extra vitamine D op aanraden van de kinderarts.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze vitamientjes moet elke jonge moeder in huis hebben voor haar kleintje! Ook handig in gebruik en de kindjes nemen het zonder problemen in het mondje.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ieder jaar neemt mijn man vanaf september tot en met maart deze druppels ter voorkoming van wintervoeten. Dit product biedt hem al jaren de nodige ondersteuning voor dit vervelend en pijnlijk kwaaltje.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  A.D.-cure is gemakkelijk te doseren en in te nemen, ik doe de druppels op een stukje brood en ze hebben een aangename smaak, het flesje is een handige verpakking
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De kleine vitamine D druppels zijn goed van smaak. Alleen komen de druppels enorm traag dus je moet niet gehaast zijn. Goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Ad Cure kopen

Je kan Ad Cure van het merk SMB Laboratoires, geproduceerd door SMB LABORATOIRE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine A
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D