€ 3,95
€ 3,32
(€ 33,20 / 100 ml)
Bespaar 16% (€ 0,63)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 30/06/2019

Omschrijving van Ad Cure

Voorkomen van gebrek aan vitamine A en vitamine D. Vitamine A speelt een belangrijke rol bij de groei en de normale ontwikkeling van het gebit en verhoogt de weerstand van huid en slijmvliezen tegen een hele reeks agressies. Vitamine D bevordert de ontwikkeling van het beendergestel en het gebit.

Gebruik van Ad Cure

Behoudens andersluidend voorschrift bedraagt de dagdosis voor kinderen van elke leeftijd en volwassenen 5 druppels per dag, liefst gemengd in wat fruitsap of water, liever niet in melk.

Ingrediënten Ad Cure

5 druppels bevatten 455 I.E. Vitamine A en 300 I.E. Vitamine D3

Waarschuwing

Om te vermijden dat te grote hoeveelheden vitamines worden ingenomen, is het af te raden om samen met AD-Cure nog andere preparaten te gebruiken die dezelfde bestanddelen bevatten. Aangezien vitamine D en vitamine A gevoelig zijn voor warmte, mag AD-cure niet worden meegekookt in voedingswaren.
€ 3,95
€ 3,32
(€ 33,20 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Ad Cure

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Ad cure is ons door de apotheek aanbevolen. Sinds bestellen we hem online via farmaline.. Prijs kwaliteit is dit een goed product. Heeft wel een smaakje...

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Ik gebruik deze druppeltjes vitamine D bij mijn kindjes en nu ook voor mijn pasgeboren baby. Ze kunnen dat goed verdragen, ben er tevreden mee.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  het is een effectief product dat het verdient om bekend te zijn. Om aan te bevelen aan vrienden. de rest is praten. Ik zal dit product binnenkort weer aanraden.

  Was deze beoordeling nuttig?

Ad Cure kopen

Je kan Ad Cure van het merk SMB Laboratoires, geproduceerd door SMB LABORATOIRE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine A
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D