Ad Cure 10 ml Oplossing

€ 3,95
€ 3,56
Bespaar 10% (€ 0,39)
Op voorraad

Omschrijving van Ad Cure

Voorkomen van gebrek aan vitamine A en vitamine D. Vitamine A speelt een belangrijke rol bij de groei en de normale ontwikkeling van het gebit en verhoogt de weerstand van huid en slijmvliezen tegen een hele reeks agressies. Vitamine D bevordert de ontwikkeling van het beendergestel en het gebit.

Gebruik van Ad Cure

Behoudens andersluidend voorschrift bedraagt de dagdosis voor kinderen van elke leeftijd en volwassenen 5 druppels per dag, liefst gemengd in wat fruitsap of water, liever niet in melk.

Ingrediënten Ad Cure

5 druppels bevatten 455 I.E. Vitamine A en 300 I.E. Vitamine D3

Waarschuwing

Om te vermijden dat te grote hoeveelheden vitamines worden ingenomen, is het af te raden om samen met AD-Cure nog andere preparaten te gebruiken die dezelfde bestanddelen bevatten. Aangezien vitamine D en vitamine A gevoelig zijn voor warmte, mag AD-cure niet worden meegekookt in voedingswaren.
Ad Cure 10 ml Oplossing
€ 3,95
€ 3,56

Laatste reviews en ervaringen met Ad cure

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  A.D.-cure is gemakkelijk te doseren en in te nemen, ik doe de druppels op een stukje brood en ze hebben een aangename smaak, het flesje is een handige verpakking
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De kleine vitamine D druppels zijn goed van smaak. Alleen komen de druppels enorm traag dus je moet niet gehaast zijn. Goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Ad Cure kopen

Je kan Ad Cure van het merk SMB Laboratoires, geproduceerd door SMB LABORATOIRE, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine A
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D