Activox Siroop Ademhalingscomfort 150 ml siroop

€ 9,20
€ 6,72
(€ 4,48 / 100 ml)
Bespaar 27% (€ 2,48)
Promotie -27% korting geldig t.e.m. 30/04/2018

Omschrijving van Activox Siroop Ademhalingscomfort

ACTIVOX® is speciaal geformuleerd voor de gevoelige keel en de bovenste luchtwegen. Het bevat kaasjeskruid om de keel te verzachten en tijm om te helpen de natuurlijke weerstand te behouden en om het geheel van de bovenste luchtwegen vrij te maken. Vitamine D draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Het zal u helpen om de winter beter tegen te gaan. ACTIVOX® bevat eveneens Propolis.

Indicatie

Voedingssupplement op basis van planten en Propolis.

Gebruik van Activox Siroop Ademhalingscomfort

De flacon schudden vóór gebruik. Volwassenen: één soeplepel 3 tot 4 maal per dag; Kinderen vanaf 6 jaar: één soeplepel 2 tot 3 maal per dag. Niet toedienen aan kinderen jonger dan 6 jaar, noch aan zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. BEWARING: Donker, droog en koel bewaren.

Waarschuwing

Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen. Een lichte neerslag, te wijten aan het natuurlijke karakter van de planten, kan te zien zijn, maar schaadt in geen geval de kwaliteit van het product. Niet aanbevolen in geval van overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Ten minste houdbaar tot einde: zie onderaan verpakking.
Activox Siroop Ademhalingscomfort 150 ml siroop
€ 9,20
€ 6,72
(€ 4,48 / 100 ml)

Activox Siroop Ademhalingscomfort kopen

Je kan Activox Siroop Ademhalingscomfort van het merk Arkopharma, geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Neus
Welzijn & Gezondheid > Luchtwegen
Welzijn & Gezondheid > Keelpijn > Siroop