Active Iron 1+1 GRATIS 2x30 capsules

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 19,98
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Active Iron 1+1 GRATIS 2x30 capsules

Omschrijving van Active Iron 1+1 GRATIS

De eiwitformule van ActiveIron helpt de irritatie door het ijzer te verminderen, zodat het mild genoeg is om op een nuchtere maag in te nemen. ActiveIron is gericht op de normale ‘ijzerabsorbeerder’ van het lichaam, het zgn. DMT-1. Dat betekent dat het goed opgenomen wordt en is afgestemd op de behoeften van uw lichaam. Wat is ActiveIron? Ijzersulfaat, zuurteregelaars (natriumacetaat, azijnzuur), vitamine C (ascorbinezuur), emulgator (polysorbaat 20), kleursto_en in de capsule (titaniumdioxide, geel ijzeroxide, zwart ijzeroxide).

Gebruik van Active Iron 1+1 GRATIS

Volwassenen, zwangere vrouwen, ouderen en kinderen ouder dan 12 jaar: De dosering bedraagt een capsule per dag. 

Ingrediënten Active Iron 1+1 GRATIS

Whey (Milk) protein, Capsule Shell (hypromellose), Ferrous Sulfate, Acidity Regulators (sodium acetate, acetic acid), Vitamin C (ascorbic acid), Emulsifier (Polysorbate 20), Capsule Colourants (titanium dioxide, yellow iron oxide, black iron oxide).

Waarschuwing

Neem niet meer in dan de aanbevolen dagelijkse dosering zonder uw arts of apotheker te raadplegen. Denk eraan dat voedingssupplementen geen vervanging vormen voor een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. ActiveIron is mild genoeg om in te nemen op een nuchtere maag. Het mag worden ingenomen met water of vruchtensap. Neem ActiveIron niet in met melk, cafeïne of zuurremmers (middelen tegen indigestie). Sommige mensen moeten regelmatig ijzersupplementen innemen als aanvulling op een gezonde voeding om hun ijzerwaarden op peil te houden. Net zoals met alle supplementen moet u voor gebruik met uw arts overleggen als u onder medisch toezicht staat, andere geneesmiddelen inneemt of een voedselallergie heeft.
€ 19,98

Active Iron 1+1 GRATIS kopen

Je kan Active Iron 1+1 GRATIS van het merk Active Iron , geproduceerd door AMOPHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Lente Deals of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Ijzer