€ 21,95
€ 18,88
Bespaar 14% (€ 3,07)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Acerola vitamine C 500 kauw

Draagt bij tot de normale werking van het immuniteitssysteem en helpt vermoeidheid verminderen.

Vitaminepreparaat

Samenstelling per 2 tabletten:
Vitamine C           1000 mg - 1250% RI*
*RI = Referentie inname

Ingrediënten:Bietsuiker, ascorbinezuur (vitamine C), draagstof: maltodextrine, stabilisator: katoenzaadolie, anti-klontermiddelen: tricalciumfosfaat, calcium stearaat, aroma: framboos (Rubus ideaus I.), acerolapoeder (Malpighia punicifolia), anti-klontermiddel: siliciumdioxide, citrus bioflavonoïden, rutine, hesperidine.

Gebruiksadvies:
1/4 tot 1 tablet per dag.

Nierpatiënten mogen niet meer dan 200 mg vitamine C per dag innemen gelet op onder andere het risico op hyperoxalemie. 

Fabrikant
Oce Bio  
Postbus 5085
5004 EB  Tilburg

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

07-2015

 

Indicatie

Vitamine C-500 Acerola draagt bij tot de normale werking van het immuniteitssysteem en helpt de vermoeidheid verminderen. De bron voor de Vitamine C is acerola en sorbitol gewonnen uit maïs.

Gebruik van Acerola vitamine C 500 kauw

1/4 tot 1 tablet per dag

Ingrediënten Acerola vitamine C 500 kauw

Bietsuiker, ascorbinezuur (vitamine C), vulstof: maltodextrine, glansmiddel: katoenzaadolie, anti klontermiddelen: tricalciumfosfaat, magnesium stearaat, aroma: framboos (Rubus ideaus I.), extract van acerola (Malpighia punicifolia) 0,5%, anti-klontermiddel: siliciumdioxide, citrus bioflavonoïden, rutine, hesperidine.
 
Vitamine C RI*
1/4 tablet 125 mg 156%
1 tablet 500 mg 625%
*RI: Referentie Inname

Waarschuwing

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats (max 24°C), buiten het bereik van kinderen. Nierpatiënten mogen niet meer dan 200 mg vitamine C per dag innemen gelet op, onder andere, het risico op hyperoxalemie.
Acerola vitamine C 500 kauw 150 tabletten
€ 21,95
€ 18,88

Laatste reviews en ervaringen met Acerola vitamine c 500 kauw

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer efficiënte manier om op een overwogen manier genoeg vitaminen C op te nemen . Gemakkelijk en goede verpakking en het feit dat het kauwtabletten zijn maakt de innamen zeer gemakkelijk.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer smakelijke kauwtablet met vit C. Een heel makkelijke manier om je dagelijkse benodigde portie C binnen te krijgen! Zelfs kinderenmaken geen bezwaar tegen dit pilletje. Ik neem ze altijd in tegen griep en andere infectie's. Helpen erg goed!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Vit C acerola ontbreekt nooit in mijn dagelijks gebruik, neem er voldoende van 2 X 500mg het is een voortreffelijke anti-oxidant en heeft een verfrissende smaak
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Met 1 gram (2 tabletten) van deze vitamine C per dag probeer ik de grote vermoeidheid de baas te blijven. Deze tabletten zijn aangenaam van smaak en gemakkelijk te doseren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Natuurlijke vitamine C dus helemaal te assimileren! Een kwart volstaat om de dagelijkse noden aan te vullen maar ik neem soms een andere kwart in geval van plotselinge vermoeidheid overdag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik sta in het onderwijs en vanaf september wordt je niet alleen voor de leeuwen maar ook voor een allegaartje van virussen en bacteriën geworpen. Vanaf half augustus geef ik mijn immuunsysteem een flinke boost met acerola. Dankzij acerola kom ik de winter door zonder zelfs ook maar één verkoudheidje !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goede smaak
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aangenaam van smaak en energiserend. Persoonlijk gebruik ik de Acerola om mijn immuunsysteem te "boosten". Bijgevolg slik ik aanzienlijk meer dan 1/4 tablet per dag.

Acerola vitamine C 500 kauw kopen

Je kan Acerola vitamine C 500 kauw van het merk Fytostar, geproduceerd door OCEBIO , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine C
Welzijn & Gezondheid > Urineweginfecties
50+ > Urineweginfecties
Vitamines & Voedingssupplementen > Enkelvoudige Vitaminen & Mineralen
Welzijn & Gezondheid > Vermoeidheid & Energie