Aboca Neo-Fitoroid 40 ml tube

€ 12,99
€ 10,65
(€ 26,63 / 100 ml)
Bespaar 18% (€ 2,34)
Promotie -18% korting geldig t.e.m. 31/01/2018
Bijsluiter van Aboca Neo-Fitoroid 40 ml tube

Omschrijving van Aboca Neo-Fitoroid

Aambeien of ook hemorroïden zijn een lastige aandoening! Aambeien zijn een verwijding en een vergroting van de aderen van de anus en het rectum, al dan niet gepaard gaand met kloofjes in de anus. Ook tijdens en na de zwangerschap is dit een vaak voorkomende kwaal. FitoroiD van Aboca zalf is een discrete, uiterst efficiënte oplossing en geeft je snel je levenskwaliteit terug. Fitoroid bij aambeien. FitoroiD is een biologische zalf voor rectaal gebruik. Het verlicht de pijn, het branderig gevoel en de jeuk.

Voordelen:
- Werkt direct en zonder bijwerkingen!
- Verlicht pijn, branderig gevoel en jeuk
- Inwendig en uitwendig gebruik – incl. herbruikbare applicator voor inwendig, rectaal aanbrengen
- Mag bij zwangerschap en borstvoeding
- Zonder cortisonepreparaten en verdovingsmiddelen
- 100% Natuurlijk – Bio Label

Indicatie

Behandeling van hemorroïden (in- en uitwendig) en de aanverwante symptomen, zoals anale en perianale pijn, branderig gevoel en jeuk. Kan ook gebruikt worden in het geval van aarskloven. Is ook nuttig ter preventie en in alle situaties die irritatie en/of congestie van de anale en perianale zone (constipatie, diarree, verkeerde voeding en levensstijl) kunnen veroorzaken. Kan ook gebruikt worden tijdens de zwangerschap en bij borstvoeding.

Gebruik van Aboca Neo-Fitoroid

Voor uitwendig gebruik voorzichtig op de anale en perianale zone aanbrengen en inmasseren. Voor inwendig gebruik de specifieke endorectale canule op de tube draaien. Voldoende zalf aanbrengen om het getroffen deel volledig te bedekken. Het product gebruiken na de ontlasting en na de anale en perianale zone nauwgezet te hebben gewassen. Om de irritatie wegens het schuren van de uitwerpselen te vermijden, de behandeling voor de ontlasting toepassen. Na de ontlasting de zalf opnieuw aanbrengen. Draai de canule na het gebruik van de tube, spoel deze zorgvuldig met warm water en zeep en draai de tube met zalf dicht. Mag meermaals per dag aangebracht worden, ook binnen korte tijd. Het mag ook lange perioden worden gebruikt.

Ingrediënten Aboca Neo-Fitoroid

Gevriesdroogd extract van bloemknoppen van Kerrieplant lipofiele fractie (Helydol)* en wortelstok van Muizendoorn*; Gedehydrateerd bladgel van Aloe vera*; Waterige oplossing van bloemknoppen van Kerrieplant*; Olieachtig extract van bloemknoppen van Sintjanskruid*; Jojoba-olie*; Karitéboter*; Etherische oliën van: Theeboom, Cipres en Pepermunt. Bevat tevens: glycerylstearaat, capryl-/caprinezuur triglyceride, sacharose distearaat, sacharose stearaat, cetylstearylalcohol, plantaardige glycerine, trihydroxystearine, plantaardige oliën, plantaardige gehydrogeneerde oliën, candelillawas, xanthaangom, citroenzuur, tocoferolen, natriumsilicaat, benzylalcohol, kaliumsorbaat, natriumdehydroacetaat, Zonnebloemolie. *Ingrediënten uit biologische landbouw.Gevriesdroogd extract van bloemknoppen van Kerrieplant lipofiele fractie (Helydol)* en wortelstok van Muizendoorn*; Gedehydrateerd bladgel van Aloe vera*; Waterige oplossing van bloemknoppen van Kerrieplant*; Olieachtig extract van bloemknoppen van Sintjanskruid*; Jojoba-olie*; Karitéboter*; Etherische oliën van: Theeboom, Cipres en Pepermunt. Bevat tevens: glycerylstearaat, capryl-/caprinezuur triglyceride, sacharose distearaat, sacharose stearaat, cetylstearylalcohol, plantaardige glycerine, trihydroxystearine, plantaardige oliën, plantaardige gehydrogeneerde oliën, candelillawas, xanthaangom, citroenzuur, tocoferolen, natriumsilicaat, benzylalcohol, kaliumsorbaat, natriumdehydroacetaat, Zonnebloemolie. *Ingrediënten uit biologische landbouw.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij overgevoeligheid of allergie voor een of meer componenten. Een arts raadplegen als de symptomen niet verbeteren. Bewaren bij kamertemperatuur, uit de buurt van warmtebronnen en beschermd tegen licht. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum geldt alleen voor ongeopende en correct bewaarde verpakkingen.
Aboca Neo-Fitoroid 40 ml tube
€ 12,99
€ 10,65
(€ 26,63 / 100 ml)

Aboca Neo-Fitoroid kopen

Je kan Aboca Neo-Fitoroid van het merk Aboca, geproduceerd door EUREKA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Aambeien & Zware benen > Supplementen
50+ > Aambeien & Zware benen > Supplementen