Aboca Melilax Microklysma 60 g

Aboca  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 10,50
€ 9,45
(€ 15,75 / 100 g)
Bespaar 10% (€ 1,05)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Aboca Melilax Microklysma

Maak je dat wel eens mee? Je gaat naar het groot toilet, je voelt dat de ontlasting klaar zit, maar het komt er niet uit? Als dit zo is dan heb je hoogst waarschijnlijk een mechanische blokkade van je ontlasting. En in dit geval biedt MeliLax van Aboca soelaas! MeliLax is op basis van nectar en honingdauw en heeft zo een dubbele werking. Doordat MeliLax de endeldarm smeert, ledigt het de darmen (de ontlasting verlaat het lichaam). Tegelijkertijd beschermt MeliLax het rectale slijmvlies zodat irritaties worden voorkomen. Daarnaast bevat MeliLax antioxidanten. MeliLax werkt al na 20 minuten en is een perfect alternatief voor glycerine zetpillen of microklysma's met als bijkomend voordeel dat het niet-irriterend werkt.

Voordelen:
- Werkt snel
- Ontlast en beschermt
- Ontstekingsremmend
- Veroorzaakt geen irritatie
- Mag bij anuskloofjes, aambeien en prikkelbare darmen
- Mag bij zwangerschap en borstvoeding
- Vanaf 12 jaar

Indicatie

Microklisma bij constipatie door verstopping.

Ingrediënten Aboca Melilax Microklysma

73,2%: Promelaxin® actief complex van honing en polysachariden uit Aloë en Malve. Titer in: monosacchariden ≥ 50%, polysachariden (moleculair gewicht >20.000 Dalton) ≥ 0,3%. Bevat tevens: hydroglycerine mengsel, citroensap, essentiële olie van lavendel.
€ 10,50
€ 9,45
(€ 15,75 / 100 g)
Product niet verkrijgbaar

Aboca Melilax Microklysma kopen

Je kan Aboca Melilax Microklysma van het merk Aboca , geproduceerd door ABOCA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Constipatie