€ 15,73
€ 13,21
Bespaar 16% (€ 2,52)
Promotie 16% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van 3M Opticlude Oogpleister Boys & Girls Midi 5,3cm X 7cm 2538PE

3M™ Opticlude™ Orthoptische Oogpleisters worden gebruikt bij de behandeling van strabismus (scheelzien) bij kinderen en amblyopie (lui oog). Wordt aangebracht over het oog dat de voorkeur geniet; de oogpleister moedigt het zwakkere oog aan te functioneren. De Opticlude standard pleisters hebben een non-woven microporeus dragermateriaal op basis van 3M™ Micropore™ zodat de huid kan ademen en normaal kan functioneren. De hypoallergene kleefstrook is zacht voor de kinderhuid. Een centrale niet klevende zone verhindert dat oogsecreties de pleister aan het oog doen kleven. Het assortiment bestaat uit 3 maten: maxi, midi en mini. Ook met leuke prints in een Boys & Girls versie. Nieuw in het Opticlude gamma is 3M Opticlude Comfort, zo zacht dat je ze nauwelijks voelt. Dankzij het uiterst huidvriendelijk, elastische materiaal en de hypoallergene kleeflaag is de nieuwe 3M Opticlude™ Comfort oogpleister heel geschikt voor de gevoelige huid. De oogpleister is verkrijgbaar in 3 maten maxi, midi en midi met kleurrijke designs en in huidskleur.

Voordelen
optimale occlusie
hypo-allergeen adhesief
microporeuse drager
soepel en discreet
centraal, niet-klevend compres dat traanvocht absorbeert
eenmalig gebruik

Indicatie

Re-educatie door occlusie van amblyopie (gezichtsverlies van een oog met een gezichtsscherpte lager dan 4/10)

Ingrediënten 3M Opticlude Oogpleister Boys & Girls Midi 5,3cm X 7cm 2538PE

3M™ Opticlude™ oogpleisters hebben een hypoallergene 3M™ Micropore™ kleeflaag en kunnen gemakkelijk worden aangebracht en verwijderd met minimale beschadiging van de huid. Dankzij het unieke drukgevoelige kleefmiddel blijft de pleister tijdens de occlusieperiode goed zitten. De niet-klevende binnenlaag is absorberend en voorkomt dat de bekleding door tranen aan de omliggende huid gaat kleven. De 3M™ Micropore™ kleeflaag laat de huid normaal ademen.

€ 15,73
€ 13,21

Laatste reviews en ervaringen met 3M Opticlude Oogpleister Boys & Girls Midi 5,3cm X 7cm 2538PE

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Oogplakkers

  Gebruiksvriendelijk, geen last van rode kringen bij losmaken, past perfect, tevreden van

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  KOMEN NIET LOS NA 1H

  Oogpleisters zijn heel handig. Mooie versieringen. Kleven heel goed. Slechts 1st nodig per dag. Geen irritatie van de huid.

  Was deze beoordeling nuttig?

3M Opticlude Oogpleister Boys & Girls Midi 5,3cm X 7cm 2538PE kopen

Je kan 3M Opticlude Oogpleister Boys & Girls Midi 5,3cm X 7cm 2538PE van het merk Opticlude , geproduceerd door 3M BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Oogpleisters