€ 3,47
€ 3,02
Bespaar 13% (€ 0,45)

Omschrijving van 3M Durapore Chirurgische Hechtpleister 500 x 2.5 cm 1538-1/D

De 3M™ Durapore™ medische hechtpleister heeft een woven ruglaag voor extra stevigheid. Zijn uitstekende kleefvastheid biedt zekerheid in moeilijke omstandigheden. De hechtpleister past zich aan de lichaamsvorm aan maar is niet rekbaar. De permeabele ruglaag verhindert de opbouw van vocht zodat het comfort van de patiënt verhoogd wordt. De 3M™ Durapore™ medische hechtpleister heeft een hypoallergene kleefstrook en is geschikt voor de gevoelige huid. De pleister laat na verwijdering geen kleefresten achter. In 4 maten verkrijgbaar.
 
Voordelen
De 3M™ Durapore™ medische hechtpleister is een hypo-allergene zijde-achtige hechtpleister
Sterke, duurzame ruglaag en gemakkelijkt te verscheuren zonder schaar in de beide richtingen
Hechtpleister in het 3M gamma die de snelste en hoogste kleefkracht heeft
Laat geen resten achter op de huid

Indicatie

De 3M™ Durapore™ medische hechtpleister is een veelzijdige, hypoallergene `zijde-achtige` hechtpleister. Het heeft een sterke, duurzame ruglaag en kan bijgevolg aangebracht worden op plaatsen waar stevigheid vereist is.
€ 3,47
€ 3,02

Laatste reviews en ervaringen met 3m durapore chirurgische hechtpleister 500 x 2.5 cm 1538-1/d

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De pleister heeft een breedte van 2,5 cm. Goed om kompressen vast te plakken. Een deel op de kompres; een deel op de huid. Blijft goed kleven. Is ook gemakkelijk te verwijderen en er blijft geen kleefresten achter.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  deze pleister is zeer resistent, komt niet los en laat de huid toch ademen zonder zichzelf te verwonden. Niet gemakkelijk te snijden, verpakking niet erg geschikt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel erg tevreden over de service van Farmaline. Je kan op elk moment van de dag een online bestelling doen, zonder uit je huis te moeten komen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Durapore Hechtpleister Dispenser 25Mmx5M heeft een hoge kleefkracht. Het is geschikt voor algemene fixatie doeleinden, het is een sterk en goed aansluitend hechtpleister en het is hypoallergeen. Het is een zijdeachtige hechtpleister die eenvoudig is in gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, zeer handig, het is voldoende om de dispenser te sluiten zodat de pleister wordt geknipt, ik ben zeer tevreden en bovendien is de prijs redelijk. Bedankt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Product doet wat nodig is. Extra was de plakbandhouder, daar had ik echter ruzie mee door mijn onhandigheid en deze brak af, vandaar beoordeling 4 uit 5. Voor mij was de houder niet nodig, dus die heb ik verwijderd zodat ik het losse rolletje over heb en daar ging het om. Eycopad verwijderen gaat met deze tape een stuk huidvriendelijker.

3M Durapore Chirurgische Hechtpleister 500 x 2.5 cm 1538-1/D kopen

Je kan 3M Durapore Chirurgische Hechtpleister 500 x 2.5 cm 1538-1/D van het merk 3M , geproduceerd door 3M BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Hecht - en Kleefpleisters