3M FFP3 Mondmasker met Ventiel 10 stuks

3M  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 126,25
Promotie
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van 3M FFP3 Mondmasker met Ventiel

3M ™ Maskers zijn ontworpen om de mogelijke blootstelling van de drager om de lucht van gevaarlijke verontreinigende stoffen te verminderen. 3M Zonder uitademventiel en gehulde afsluitemaskers beschermen ook de patiënten van de uitgeademde lucht van de beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg.

Alle 3M ™ wegwerp respirators worden gemaakt van 3M ™ Uitgebreid Electret Filter Materiaal dat lage ademweerstand heeft met effectieve bescherming tegen: sub-micron deeltjes, fijn stof, niet-vluchtige vloeibare nevels en biologische agentia.

De 1800 Series Maskers bieden comfortabele en betrouwbare bescherming: 
  • vouwbaar 3 panel ontwerp dat opvang gezicht vergemakkelijkt met goed zicht
  • Zweet absorberend neusschuimmateriaal is zacht op de huid
  • Individuele verpakking
  • FFP1, FFP2 en FFP3 opties beschikbaar
  • Met ventiel, zonder ventiel en gehulde klep opties beschikbaar

Indicatie

Beschermen de drager tegen gevaarlijke verontreinigende stoffen in de lucht door deeltjes uit de ingeademde lucht te filteren.

Het ventiel zorgt voor een koeler en nog beter draagcomfort door de opgebouwde warme lucht ongefilterd af te voeren.

Gebruik van 3M FFP3 Mondmasker met Ventiel

De effectiviteit van deze producten is afhankelijk van een goede verbinding tussen het masker en het gezicht, zodat geen verontreinigde lucht kan binnendringen

Waarschuwing

Aandacht:
De juiste adembescherming is afhankelijk van de betreffende situatie waar u werkt. Details over de prestaties en beperkingen zijn op de verpakking en de instructies voor het gebruik van het masker te vinden. Voordat u deze maskers draagt, moet de gebruiker de gebruiksaanwijzing lezen en begrijpen. Met de specifieke wetgeving voor elk land moet rekening worden gehouden.
€ 126,25

3M FFP3 Mondmasker met Ventiel kopen

Je kan 3M FFP3 Mondmasker met Ventiel van het merk 3M , geproduceerd door 3M BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Hulp bij ademhaling > Maskers
EHBO & Thuiszorg > Hulp bij hygiëne