Wil je zwanger worden, ben je het eindelijk, of is je kleine schat er misschien zelfs al? In welke fase je ook zit, wij kunnen je vanaf het moment dat je zwanger wil worden tot aan het einde van de borstvoeding ondersteunen met een de juiste producten. 

Een gezonde baby slaapt, eet en verbruikt heel wat luiers. Als moeder zie je van dichtbij hoe je kleine spruit de wereld ontdekt. Maar het gaat natuurlijk niet altijd even gemakkelijk. 

 

Borstvoeding is erg gezond voor je kindje, maar het brengt ook wat ongemakken met zich mee. In de eerste plaats is het voorkomen van tepelkloven belangrijk, maar eens ze er zijn, kan de natuurlijke verzorging van Multi-Mam de huidconditie rond de tepel helpen verbeteren. 

Wanneer je geen borstvoeding meer geeft, kan je je zinnen richten op de flesjes van Avent. Speciaal gemaakt om krampjes, boertjes en reflux te voorkomen, zijn ze eenvoudig in gebruik en hebben ze een speenvorm die goed aan te leggen is. 

Over die luiers ... Je baby schoon en droog houden is een must. WaterWipes zijn veilig voor de tere huid van je baby én voor die van jou. Ze zijn gemaakt van 99,9% water en 0,1% fruitextract. Dat betekent dat ze vrij zijn van parfum, geur en alcohol. 

Tot slot is het belangrijk dat je als moeder in elk stadium, vanaf het moment dat je zwanger wil worden tot aan het einde van de borstvoeding, ook aan jezelf blijft denken. Hoe beter je jezelf voelt, hoe beter je voor je kleine wonder kan zorgen, natuurlijk! Omnibionta pronatal is er om je doorheen het hele proces te ondersteunen.