Wist je dat YUN goede, levende bacteriën inzet als oplossing voor huidaandoeningen ?

Onze huidflora bevat zowel goede als slechte bacteriën. Enkel een huidflora in evenwicht biedt een sterke bescherming en zorgt voor een gezonde en zuivere huid. Bij acne bijvoorbeeld, wordt het evenwicht verstoord. Daar nemen de slechte, acneverwekkende bacteriën de overhand wanneer de goede bacteriën op de huid in de minderheid zijn. YUN kijkt op een vernieuwende manier naar acne en voegt in zijn producten net een enorme hoeveelheid aan goede bacteriën toe om zo de natuurlijke huidflora te versterken en te herstellen.

YUN, het resultaat van 10 jaar onderzoek.  

YUN werkt nauw samen met Europa’s meest vooraanstaande experts in Probiotherapie om revolutionaire producten op de markt te brengen. Na meer dan 10 jaar onderzoek met de Universiteit van Antwerpen, bracht YUN Probiotherapy een effectieve en duurzame oplossing op de markt tegen veelvoorkomende huidaandoeningen. Samen kunnen we het overmatig gebruik van antibiotica en antimycotica verminderen.

YUN’s gepatenteerde bio-technologie gebruikt goede bacteriën die de slechte bacteriën effectief bestrijden. In onze klinische studie heeft 100% van de patiënten zichtbaar resultaat na 4 weken bij correct gebruik.