Customer Friendliness Award 2023

Of gebruik ons contactformulier voor persoonlijk advies.

Levering in België

 • Levering via een afhaalpunt - Gratis vanaf € 39
  Gratis levering vanaf € 39 in meer dan 4.450 afhaalpunten.

Afslanken

In de rubriek Afslanken stellen we efficiënte remedies voor die u kunnen helpen om gewicht te verliezen. Bent u het beu, die extra kilo’s en die rondingen die uw bewegingen belemmeren? Hier hebt u de keuze uit gespecialiseerde producten die allemaal gericht zijn op gewichtsverlies en afslanken. We bieden u een uitgebreid gamma van oplossingen om te vermageren en om cellulitis en vetten te verliezen, om sinaasappelhuid te bestrijden en om het vasthouden van vocht tegen te gaan. 

Ideale maten

Om gezonde en duurzame resultaten te behalen, is het niet aan te raden uw metabolisme te verstoren door streng te diëten of uzelf allerlei voedingsstoffen te ontzeggen. In ons gamma van afslankproducten, met onder andere verschillende soorten thee, gels en voedingssupplementen, vindt u ongetwijfeld een oplossing op uw maat die u zal helpen opnieuw de ideale maten te krijgen en te houden. 

Afslanken

Populaire producten

Alle producten bekijken

Reviews

 • SkinnyLove Cracker Kasha Bio

  Klant Tinne C gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  perfecte cracker

  Alle crackers van SkinnyLove zijn super! lekker als ontbijt droog of met een spread. ook als snack en aanvulling bij een snelle warme maaltijd. De crackers IN COMBINATIE met de andere aangewezen producten en andere aangepaste voeding die door de GRATIS COACHING aangeraden is; hebben ervoor gezorgd dat ik op 6maanden wel 20kg ben afgevallen ZONDER één moment van honger, zonder sporten én op een gezonde wijze! Mijn favoriete smaken zijn kasha, sesam, ui, maanzaad en chili.

 • Weight Care Drinkmaaltijd Yoghurt & Bosvruchten

  Klant Chris gaf dit product 4 van de 5 sterren.
  4/5

  bosvruchten

  Ons mama heeft deze een tijdje gedronken bij het ontbijt, als echte maaltijdvervanger hou je toch nog honger na drinkmaaltijden. Deze bosvruchten yoghurt viel het beste in de smaak uit de reeks en zit in handige flesjes.

Best verkocht voor Vetverbranders

Alle producten bekijken

Best verkocht voor Combinatiepreparaten

Alle producten bekijken

Best verkocht voor Thee

Alle producten bekijken