€ 12,99
€ 10,65
Bespaar 18% (€ 2,34)
Promotie -18% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Predictor Thermometer Digitaal

- Meet in 10 sec.
- Bevat geen kwik, geen glasbreuk
- Snel en Nauwkeurig
- Automatische uitschakeling
- Koortsalarm
- Geheugen laatste meting
- Meetpositie: oraal, oksel of rectaal

€ 12,99
€ 10,65

Laatste reviews en ervaringen met Predictor thermometer digitaal

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed en betrouwbaar product. Goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Minder harde plastiek dan klassieke thermometers. Geen kwik. Accurate digitale aanduiding van de temperatuur.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze thermometer geeft snel resultaat (binnen de 10 seconden) en daarom is deze erg handig. Ik neem hem overal mee in de verzorgingstas. Ik zou deze zeker aanraden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een heel perfect artikel voor een heel perfect en heel voordelige prijs, de temperatuur duidt heel precies en correct aan, ik raad dit artikel zeker aan
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De beste die er is !!! Geen enkele andere thermometer geeft zo snel en juist de temperatuur weer. Makkelijk afwasbaar en schokbestendig. Wil geen nadere meer
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vroeger gebruikte ik altijd de klassieke thermometer maar dat duurde lang. Mat deze digitale thermometer neemt het slechts een 10tal seconden en men kan de themperatuur aflezen. Bovendien slaagt hij de vorige metingen op, hetgeen heel gemakkelijk is om de evolutie van de koorts bij te houden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer degelijke thermometer. Vooral bij baby's en jonge kinderen erg handig omdat je zo snel de temperatuur kan aflezen. Dankzij het flexibele uiteinde ook gemakkelijk rectaal te gebruiken.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer functionele thermometer met beweegbare punt is het gemakkelijker voor kinderen en zeer nauwkeurig ik ben erg blij met mijn aankoop en ik raad het aan
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze thermometer geeft een zeer snelle en nauwkeurige meting. Wij hebben er al verschillende geprobeerd, maar over deze ben ik absoluut tevreden. Zeker zijn geld waard.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  De temperatuur kan met deze thermometer 0,5 graad hoger liggen dan de eigenlijke temperatuur. Ik heb dit vergeleken met 2 andere thermometers en die gaven dezelfde temperatuur aan en 0,5 graad minder dan deze. Een correcte waarneming vind ik toh belangrijk bij koortsbestrijding. Zo geef je misschien iets terwijl er geen sprake is van koorts.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze thermometer vinden wij een zeer goed product: vlugge weergave, betrouwbaar,... En bij kleine kindjes is dit van groot belang. Een echte aanrader om in huis te halen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In het ziekenhuis gebruiken ze dezelfde thermometer. Wij zijn er ontzettend tevreden over. Snelle weergave van de koorts, niet hard en hij kan tegen een stootje wat wel nodig is als je een baby zijn koorts wilt nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij hebben deze gratis gekregen op de materniteit na de bevalling. Bij ons 2de kindje meteen dezelfde aangeschaft. Zeer nauwkeurig en snelle meting. Zeer tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hele goede predictor. Geleverd in een plastieken doosje zodat je het makkelijk kan wegstoppen. Hele snelle uitslag en ook een leuk design voor een predictor!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze thermometer is gemakkelijk in gebruik. Ook qua hygiëne geschikt voor het hele gezin aangezien ze een zeer goed resultaat geeft bij oraal gebruik.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede baby thermometer krijg je mee in het ziekenhuis, flexibel puntje + snelle meting en ook nog eens goed van prijs, goed proper te houden,makkelijk huls om veilig mee te nemen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  praktisch, zeer snel, nauwkeurig en met flexibele tip, niets te zeggen! En bovendien is het een democratische prijs voor een thermometer! Aanbevolen voor jong en oud!

Predictor Thermometer Digitaal kopen

Je kan Predictor Thermometer Digitaal van het merk Predictor, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Accessoires > Thermometers
EHBO & Thuiszorg > Meetapparatuur > Thermometers