€ 0,73
Product niet verkrijgbaar
De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Waarschuwing

De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Nestlé staat hier volledig achter en ondersteunt ook het advies om na zes maanden door te gaan met borstvoeding, naast de introductie van andere voeding volgens advies van de kinderarts.
Nutrilon 1 Standaard 90 ml
€ 0,73
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Nutrilon 1 standaard

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is heel handig om mee te nemen in de zak voor uitstappen te doen. Voor kleinere hongertje. In plaats van alltijd maar poeder en water mee te nemen om de melk te maken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze Nutrilon 1 Standaard 90 ml fles zijn super handig. Altijd klaargemaakte melk bij de hand in een handige meeneemverpakking. Wel enkel bruikbaar de eerste weken na geboorte, aangezien de inhoud slechts 90 ml is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goed product en snel in huis heel makkelijke maar jammer dat ze zo snel op zijn had er 25 besteld en was al binnen 5 dagen doorheen miss een hongrige baby
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben super blij met de snelle levering van Farmaline. Ze zijn altijd klantvriendelijk en staan voor je klaar als je ergens hulp voor nodig hebt. Bedankt Farmaline
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze flesjes zijn zeer gemakkelijk om mee te nemen op uitstap of om bij de hand te hebben als de baby honger krijgt terwijl je bv op restaurant zit of bij familie. Geen gedoe met poeders en opwarmen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik geef borstvoeding, maar dit is ideaal ter aanvulling wanneer je productie in het begin nog niet voldoende blijkt. Ik kreeg dit in het ziekenhuis ter aanvulling. Bij de apotheek kun je dit niet kopen (enkel grote poederdozen). Was erg blij dat ik dit bij Farmaline kon kopen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Toen ik bevallen ben gaven ze in het ziekenhuis deze potjes. Heel handig en praktisch omdat de baby in het begin niet zoveel drinkt en je moet de flesjes dus niet zelf gaan bereiden. Geen tijdverlies want gewoon openen en gebruiken. In het ziekenhuis zeiden ze dat de flesjes niet te vinden waren voor particulieren dat dit enkel voor ziekenhuizen was. Ben heel blij deze op de kop te kunnen tikken via formaline.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super handige babyvoeding. Is makkelijker in gebruik en ook als je weggaat handig om mee te nemen. De prijsverhouding is hooguit een paar euro duurder als blikken poedervoeding.

Nutrilon 1 Standaard kopen

Je kan Nutrilon 1 Standaard van het merk Nutrilon, geproduceerd door NUTRICIA EARLY LIFE NUTRITION , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Standaardmelk