€ 19,95
€ 17,96
Bespaar 10% (€ 1,99)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Newvita Natal Plus

NEWVITA Natal Plus is een multivitamines voedingssupplement waarvan de unieke formule rijk is aan foliumzuur (vitamine B9 of vitamine M), essentiële oligo-elementen voor de zwangere vrouw en vetzuren Omega-3 (DHA, EPA). NEWVITA Natal Plus helpt de tekorten compenseren van de zwangere vrouw en tijdens de borstvoeding, zelfs als de voeding gevarieerd en evenwichtig is. De moeder en het kind hebben immers nood aan een extra inbreng tijdens de zwangerschap en de borstvoeding.

De formule van NEWVITA Natal Plus werd speciaal bestudeerd. Ze bevat geen lactose en is dus geschikt voor personen die dit ingrediënt niet mogen nuttigen. Anderzijds wordt het foliumzuur in ideale stabiliteitsomstandigheden behouden omdat NEWVITA Natal Plus geen lactose bevat.

De formule van NEWVITA Natal Plus is een unieke formule op de markt die 100 % van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van vetzuren Omega-3 voor een volwassene bevat om het heilzame effect te verkrijgen van EPA en van DHA bij zwangere vrouwen en tijdens de borstvoeding.

Het is geen vervanging voor een gevarieerd en evenwichtig dieet en een gezonde levensstijl.

Welke bijzondere elementen treft men aan in NEWVITA Natal Plus?

Foliumzuur (Vitamine B9):
Foliumzuur speelt een zeer belangrijke rol in de celdeling en draagt zo bij aan een goede groei en de ontwikkeling van de baby. Het draagt ook bij aan de vorming van de placenta. Voor een vrouw met een kinderwens is het belangrijk een reserve foliumzuur aan te leggen van zodra ze wenst zwanger te geraken, maar ook tijdens de gehele zwangerschap. Deze reserve van foliumzuur kan zijn geslonken door het nemen van een anticonceptiepil gedurende verschillende jaren.

Jodium:
Jodium is een essentieel element voor de goede werking van het zenuwstel- sel van de fœtus, het draagt bij aan de aanmaak van schildklierhormonen. Onze voeding bevat jodium, maar zeer vaak in onvoldoende hoeveelheden.

IJzer:
IJzer speelt een belangrijke rol in de normale vorming van rode bloedcellen en van hemoglobine, en in het normale transport van zuurstof doorheen het lichaam. Een voldoende aanvoer van ijzer helpt de vermoeidheid te verminderen die men vaak waarneemt tijdens de zwangerschap en de borstvoeding.

Zink:
Zink speelt een rol in het proces van celdeling in synergie met foliumzuur. Zink ondersteunt het immuunsysteem van het lichaam. Het draagt bij aan de normale vruchtbaarheid en de goede gezondheid van haar en nagels.

Vitamine C:
Vitamine C draagt bij aan de opname van ijzer door het lichaam en aan de goede werking van het immuunsysteem. Ze beschermt de cellen tegen oxidatieve stress.

Vitamine D:
Vitamine D speelt een rol in de opname van calcium door het lichaam en helpt bij de ontwikkeling van het beendergestel van de fœtus. Ze draagt bij aan het behoud van de goede staat van het beendergestel van de moeder, want de behoeften van dat gestel vergroten tijdens de zwangerschap. De vitamine speelt een rol in de herstelmechanismen van de cellen.

Vitamine E:
Vitamine E draagt bij aan de bescherming van de cellen en weef- sels tegen oxidatieve stress.

Vitamine B12:
Vitamine B12 draagt bij aan een betere opname van foliumzuur en de normale vorming van de rode bloedcellen. Ze is een essentiële vitamine voor een goede werking van de hersenen en het zenuwstelsel. Ze speelt een rol in het proces van de celdeling en in de energieproductie.

DHA/EPA:
NEWVITA Natal Plus bevat een combinatie van meervoudig onverzadigde vetzuren Omega-3 DHA (Docosahexaeenzuur) en EPA (Eicosapentaeenzuur) die een belangrijke rol vervullen in de ontwikkeling van de ogen en de hersenen van de fœtus en het kind dat borstvoeding krijgt. Deze essentiële vetzuren dragen bij aan de structuur van de celmembranen en het evenwicht van de fysiologische reacties van het lichaam. Ze dragen ook bij aan een normale hartfunctie.

DHA heeft ook een heilzaam effect tijdens de periodes van humeurschommelingen van de moeder na de bevalling. Door een dagelijkse inname van deze vetzuren kan men vermijden dat men in de reserves moet putten van de zwangere moeder of de moeder die borstvoeding geeft. EPA speelt een essentiële rol in de verhoging van de vloeibaarheid van het bloed door de ontstekingsreactie te temperen en in het emotionele evenwicht.


Indicatie

Het is aanbevolen voor zwangere vrouwen:
tijdens de hele zwangerschap, tijdens de borstvoeding, voor elke tijdelijke vermoeidheid, voor de humeurschommelingen net na de bevalling.

Gebruik van Newvita Natal Plus

NEWVITA Natal Plus is een component van een tablet van vitamines en oligo-elementen en een zachte capsule van vetzuren.

Het is aanbevolen een tablet en een zachte capsule per dag te nemen met water, liefst bij het middagmaal.

NEWVITA Natal Plus is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, maar blijft een essentiële aanvulling op uw dagelijkse voeding.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Ingrediënten Newvita Natal Plus

NEWVITA Natal Plus bevat 200 mg DHA en 250 mg EPA / DHA van sterk gezuiverde en geconcentreerde visolie.

Tablet:
Ascorbinezuur, ijzerfumaraat, zinksulfaat, alfa-tocoferol, foliumzuur, kaliumjodide, cholecalciferol, cyanocobalamine – Vulstoffen: Microkristallijne cellulose (E460), Croscarmellose (E468), Colloïdaal silicium (E551) – Antiklontermiddelen: Talkpoeder (E553b), Gehydrogeneerde katoenzaadolie, magnesiumstearaat (E470b), Stearinezuur (E570) - Agentia van omhulling: Hypromellose (E464), Microkristallijne cellulose (E460), Kleurstoffen: Titaandioxide (E171), Karmijnzuur (E120). §

Capsule:
Gemodificeerde en geraffineerde visolie (DHA, EPA/DHA) - Agentia van omhulling: visgelatine, glycerol. Dit product bevat geen gelatine afkomstig van runderen of varkens, maar enkel gelatine van vis. Dit product bevat geen gluten en lactose.

Waarschuwing

Bewaren tegen kamertemperatuur tussen 15° en 25°C, droog en beschermd tegen vocht.
De geldigheid staat vermeld op de verpakking.
Buiten het bereik en het zicht van kinderen houden.
De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 19,95
€ 17,96

Newvita Natal Plus kopen

Je kan Newvita Natal Plus van het merk Bepharbel, geproduceerd door BEPHARBEL MANUFACTURING , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Voedingssupplementen > Multi-Vitaminen
Zwangerschap & Baby > Voedingssupplementen > Visolie-Capsules (DHA)