Neocate 1ste Leeftijd 400 g poeder

€ 42,28
De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Waarschuwing

De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Nestlé staat hier volledig achter en ondersteunt ook het advies om na zes maanden door te gaan met borstvoeding, naast de introductie van andere voeding volgens advies van de kinderarts.
Neocate 1ste Leeftijd 400 g poeder
Neocate 1ste Leeftijd 400 g poeder
€ 42,28

Laatste reviews en ervaringen met Neocate 1ste leeftijd

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Dit is laatste optiemelk. Heb ik moeten geven aan mijn zoontje, later de advanced tot 2 jaar en half. Hij had serieuze koemelkallergie en was ook allergisch aan soja. Hij verdroeg ook geen voor verteerde melk.

Neocate 1ste Leeftijd kopen

Je kan Neocate 1ste Leeftijd van het merk Nutricia, geproduceerd door NUTRICIA AMN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Hypo-allergene melk
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Melk bij koemelkallergie