€ 14,91
€ 13,42
(€ 17,89 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,49)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Mustela Zonnecreme Voor Delicate en Fragiele Huid SPF50

De huid van uw baby of van uw kind is gevoeliger en delicater dan die van u, dit komt doordat ze dun en immatuur is, en bij gevolg kwetsbaarder is tegenover de zon. Om een adequate zonnebescherming te bieden heeft Mustela, de specialist van de huid van de baby's en kinderen, speciaal voor het gelaat en lichaam, een nieuw zonnegamma ontwikkeld voor het gelaat en het lichaam, die uw kind toelaat om van zijn momenten buiten, te kunnen genieten.

Gebruik van Mustela Zonnecreme Voor Delicate en Fragiele Huid SPF50

Het is aangeraden om kinderen jonger dan 3 jaar niet bloot te stellen aan de zon. In het geval van onvermijdelijke blootstelling, breng een dikke laag aan voor de blootstelling aan de zon, en hernieuw minstens elke 2 uur in voldoende hoeveelheid. Het onvoldoende aanbrengen van de crème vermindert het beschermingsniveau. Blijf niet lang in de zon al bent u beschermt. Vermijd elke directe blootstelling aan de zon, vooral tussen 12u en 16u. Bescherm hen met een hoed, T-shirt en zonnebril en geef hen regelmatig te drinken.

Ingrediënten Mustela Zonnecreme Voor Delicate en Fragiele Huid SPF50

100% organo-mineralen

€ 14,91
€ 13,42
(€ 17,89 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Mustela Zonnecreme Voor Delicate en Fragiele Huid SPF50

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  ik vind deze zonnecreme van mustela heel goed het smeert goed open en geeft voldoende bescherming aan uw baby aalleen zou de inhoud meer mogen zijn want met zo'n kleine hoeveelheid doe je niet jang

  Was deze beoordeling nuttig?

Mustela Zonnecreme Voor Delicate en Fragiele Huid SPF50 kopen

Je kan Mustela Zonnecreme Voor Delicate en Fragiele Huid SPF50 van het merk Mustela, geproduceerd door EXPANSCIENCE LABORATOIRES , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Mustela Sun of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Lichaamsverzorging Baby > Zon
Schoonheid & Hygiëne > Zon > Kinderen
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging Baby > Zon