Mustela Stelatria Huidherstellende Verzorging 50 ml

€ 9,29
€ 8,36
(€ 16,72 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,93)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Mustela Stelatria Huidherstellende Verzorging

Mustela Stelatria Huidherstellende Verzorging:

Gelokaliseerde roodheden, die onderhevig kunnen zijn aan surinfectie, zoals: agressies gelinkt aan externe factoren die veroorzaakt door irritatie rondom de mond, de lippen, de duim, als ook eczeem achromians, kloofjes, irritatie in de huidplooien (hals, achter de oren). Kleine, droge plaques bij de droge huid en huid met neiging tot atopie. Maar ook ten gevolge van oppervlakkige veranderingen van de huid (kleine wondjes, letsels van windpokken, insectenbeten). Gelaat en lichaam.

Gebruik van Mustela Stelatria Huidherstellende Verzorging

Breng twee tot drie keer per dag aan op de schone en droge geïrriteerde zones. Om de doeltreffendheid van het verzorgingsproduct te optimaliseren, raden we u aan om eerst de zones in kwestie te reinigen met de Beschermende Wasgel STELATRIA®. Dit product is niet bedoeld om aangebracht te worden op sijpelende letsels. Gebruik, voor de luieruitslag, het Verzorgingsproduct voor de opperhuid van het zitvlak STELACTIV®.

Ingrediënten Mustela Stelatria Huidherstellende Verzorging

Aqua, Hexyldecyl Stearate, Propylene Glycol Diethylhexanoate, Glycerin, Methyl Glucose Dioleate, PEG-45/Dodecyl Glycol Copolymer, Zinc Oxide, Butylene Glycol, Ceresin, Silanediol Salicylate, 1,2-Hexanediol, Glycine, Butyrospermum Parkii, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Glyceryl Caprylate, Magnesium Sulfate, Cholesterol, Copper PCA, Manganese Gluconate, Tocopherol, Zinc PCA, Sodium Hydroxide, Phytosphingosine, Citric Acid
€ 9,29
€ 8,36
(€ 16,72 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Mustela Stelatria Huidherstellende Verzorging kopen

Je kan Mustela Stelatria Huidherstellende Verzorging van het merk Mustela, geproduceerd door EXPANSCIENCE LABORATOIRES , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babykwaaltjes > Luieruitslag
Zwangerschap & Baby > Babykwaaltjes > Droge Huid
Zwangerschap & Baby > Lichaamsverzorging Baby > Droge Huid
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging Baby > Droge Huid