Mustela Goed Gevoel Voor De Benen 125 ml

€ 14,90
€ 13,41
(€ 10,73 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,49)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Mustela Goed Gevoel Voor De Benen

Voorkomt en verlicht het gevoel van onbehagen, ontspant en verfrist onmiddellijk, zonder alcohol. Versterkt en hydrateert langdurig.

Mustela 9 maand is het enige gamma dat specifiek werd ontworpen om de evolutie van de huid tijdens de zwangerschap en postnatal te volgen en ontstaan is uit de unieke combinatie van 3 specifieke actieve bestanddelen:

* Elastoregulateur: verstevigt de elasticiteit en voorkomt op die wijze de huidverslapping.

* Collactive: plantaardig actief bestanddeel waardoor de collageenbiosynthese wordt gestimuleerd en natuurlijk in de huid aanwezig is. Hierdoor behoudt ze haar stevigheid en soepelheid.

* Het verzachtend zeewierenextract die de overgevoeligheid van de huid en het trekkend gevoel vermindert. Hypoallergeen, want ze werden samengesteld om de risico's van allergische reacties te minimaliseren, waarborgen deze producten met een hoge tolerantie een volmaakte veiligheid. Discreet geparfumeerd, werd hun doeltrefendheid onder medisch toezicht getest.

Gebruik van Mustela Goed Gevoel Voor De Benen

Voor een onmiddellijke welzijn en duurzame gel. Ochtend en avond, zachtjes masseren van de enkel naar de knie. Uw benen zullen u snel lichter en zachter voelen !

Vermijd alles wat een belemmering kunnen vormen voor de bloedsomloop: sokken, kousen en strakke broek.

Voltooi uw douche met een straal koud water op de benen, achterkant van de enkel naar de lies. Maak regelmatig wandelingen (1/2 uur per dag) en vermijd warmte

€ 14,90
€ 13,41
(€ 10,73 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Mustela Goed Gevoel Voor De Benen kopen

Je kan Mustela Goed Gevoel Voor De Benen van het merk Mustela, geproduceerd door EXPANSCIENCE LABORATOIRES , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Lichaamsverzorging Mama
Welzijn & Gezondheid > Aambeien & Zware benen > Supplementen
50+ > Aambeien & Zware benen > Supplementen