Medela Moedermelk Flesje 3x150ml 3 St

€ 13,25
€ 11,93
Bespaar 10% (€ 1,32)
Op voorraad
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Medela Moedermelk Flesje 3x150ml

Flesjes voor kostbare moedermelk
Moedermelk is belangrijk voor de ontwikkeling van uw baby. Als u er zorgvuldig mee omgaat, bevat moedermelk alle natuurlijke vitamines en voedingsstoffen die uw baby nodig heeft. Het is dan ook zeer belangrijk om voor het bewaren van moedermelk het juiste zakje of flesje te kiezen. Om die reden heeft Medela voor al haar moedermelkflesjes altijd BPA-vrij materiaal gebruikt.
 
Bewaar moedermelk op de juiste manier.
De moedermelkflesjes van Medela zijn gemaakt van polypropyleen en speciaal ontwikkeld om moedermelk lange tijd veilig te bewaren. U kunt de melk voor uw baby rechtstreeks in de flesjes afkolven en zo lang als nodig bewaren. Dat betekent dat geen enkele druppel kostbare moedermelk verloren gaat en dat u minder hoeft af te wassen. Vanzelfsprekend gebruiken wij voor onze flesjes uiterst veilig materiaal, ze kunnen ook uitgekookt worden. Het materiaal barst en splintert niet na een val.
 
De moedermelkflesjes van Medela zijn verkrijgbaar in twee maten:
flesjes van 150 ml
flesjes van 250 ml

Indicatie

De moedermelkflesjes van Medela zijn helemaal afgestemd op de behoeften van moeder en kind. Uw baby wordt niet blootgesteld aan schadelijke stoffen en het voeden verloopt vlot. U kunt als moeder kiezen uit verschillende maten, zodat u voortdurend flexibel bent.
Veilig: zonder Bisphenol A (BPA), voor de gezondheid van uw baby
Flexibel: ideaal om moedermelk af te kolven, te bewaren, in te vriezen en om te voeden
Efficiënt: u kan rechtstreeks in de fles kolven
Gemakkelijk te reinigen: vaatwasser- en magnetronveilig
Medela Moedermelk Flesje 3x150ml 3 St
€ 13,25
€ 11,93

Laatste reviews en ervaringen met Medela moedermelk flesje 3x150ml

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Handige flesjes, ook zonder de calma goed te gebruiken, hier de slow flow ((nog?) niet verkrijgbaar bij Farmaline). Alleen spijtig dat de volume-aanduiding niet correct weergegeven wordt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede flesjes, makkelijk uit te wassen en te steriliseren. Ik heb ze vooral gebruikt samen met mijn medela freestyle kolfmachine. Ze kunnen ook tegen een stootje, als je ze laat vallen bijvoorbeeld :)

Medela Moedermelk Flesje 3x150ml kopen

Je kan Medela Moedermelk Flesje 3x150ml van het merk Medela, geproduceerd door MEDELA BENELUX, bestellen in België bij Farmaline via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Borstvoeding
Zwangerschap & Baby > Zuigflessen
Zwangerschap & Baby > Borstvoeding > Accessoires