€ 49,99
€ 41,99
Bespaar 16% (€ 8,00)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 31/07/2018
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Difrax BTOB Kolftas

 

Effectief & tijdsbesparend

Je hebt tijdens het gebruik van de BtoB kolf beide handen vrij en kan naast het kolven andere dingen blijven doen. Daarnaast heeft de kolf acht verschillende zuigkracht niveaus die zelf in te stellen zijn.
De pomp begint na het aanzetten direct met de toeschietreflexmodus. Na een periode van drie minuten gaat de pomp automatisch over op de kolfmodus. Je kan ook eerder overgaan op de kolfmodus.

Onopvallend & stiller
De schelp wordt onder de kleding gedragen, het valt hierdoor niet op dat je aan het kolven bent. De Difrax BtoB kolf is bewezen stiller dan de Medela Swing en de Avent SCF302. Dit is onderzocht door onderzoeksbureau TNO. 

Handsfree & discreet
De schelp wordt onder de kleding gedragen en de kolf kan bijvoorbeeld op tafel gezet worden, je hebt je beide handen vrij en niemand ziet dat je aan het kolven bent, hierdoor heb je echt even een momentje voor je zelf.

Let op! Werkt alleen in combinatie met S-fles 170 en 250 ml, deze wordt niet meegeleverd. De BtoB kolf is een enkelzijdig elektrische kolf. Werkt zowel op netstroom als op batterijen.

 

Difrax BTOB Kolftas 1 stuk
€ 49,99
€ 41,99

Laatste reviews en ervaringen met Difrax btob kolftas

Schrijf een review
  • 3/5
    Beoordeeld door
     
    Ik heb deze tas gekocht om mijn kolf (difrax BtoB) en melk dagelijks te vervoeren van en naar werk en crèche. Ik moet eerlijk toegeven dat ik de tas zelf niet gebruik. Ik gebruik vooral de koeltas voor de flesjes en de losse zakjes voor de onderdelen van mijn kolf. De tas zelf vind ik wat de groot en opvallend voor op mijn werk. Ik ben echter zeer tevreden over de koeltas en de losse zakjes.

Difrax BTOB Kolftas kopen

Je kan Difrax BTOB Kolftas van het merk Difrax, geproduceerd door DIFRAX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Borstvoeding > Accessoires
Zwangerschap & Baby > Accessoires > Divers