iiamo More Wit Flessenbodem 1 stuk

€ 5,95
€ 2,98
Bespaar 50% (€ 2,97)

Omschrijving van iiamo More Wit Flessenbodem

De Iiamo More flessenbodem maakt van jouw Iiamo Go zelfverwarmende fles een duurzame babyfles voor iedere dag. Met de Iiamo More flessenbodem vergroot je de inhoud van jouw Iiamo Go fles van 180ml naar 380ml. Bovendien kan je met de Iiamo More jouw Iiamo Go zelfverwarmende babyfles ook thuis gebruiken en zelfs in de magnetron plaatsen. De Iiamo More flessenbodem stelt jou in de gelegenheid om de Iiamo Go baby fles te gebruiken waar, wanneer en hoe jij dit wilt. Ben je thuis of op visite? Gebruik dan de Iiamo More bodem zodat je jouw baby's flesje in de magnetron kunt opwarmen. Ben je onderweg. Plaats dan de orginele bodem van de Iiamo Go fles en een verwarmingscapsule. Schud de fles nu zachtjes heen en weer en je hebt warme melk in de auto, in het park, op het vliegveld of waar je ook bent op het moment dat jouw kindje dorst heeft. Met de Iiamo Go fles in combinatie met de Iiamo More flessenbodem heeft jouw kindje overal en altijd zijn flesvoeding bij de hand en heb je als (newbie) ouders alle vrijheid die je nodig hebt. Geen stres meer omdat je de flessenwarmer bent vergeten want je hebt een Iiamo Go fles. Geen stres meer omdat je de verwarmingscapsule thuis hebt laten liggen, want je hebt de Iiamo More flessenbodem. En om ervoor te zorgen dat je toch niet een keer iets vergeet doe je er goed aan om minimaal twee Iiamo More flessenbodems aan te schaffen. Eentje die je thuis hebt en de ander in je handtas/ verzorgingstas.

Gebruik van iiamo More Wit Flessenbodem

Schroef de bodem van de Iiamo Go baby fles en vervang deze met de Iiamo More flessenbodem. Plaats nu de Iiamo Go fles in de magnetron en maak jouw baby's flesvoeding klaar zoals je dit altijd doet.
€ 5,95
€ 2,98

iiamo More Wit Flessenbodem kopen

Je kan iiamo More Wit Flessenbodem van het merk iiamo, geproduceerd door Seed Europe, , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Accessoires > Eten & Drinken