€ 12,50
€ 11,25
(€ 29,61 / l)
Bespaar 10% (€ 1,25)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van iiamo Home Zuigfles Classic Oranje/Paars

De Iiamo Home ziet er niet alleen mooi uit. Hij is ook nog eens heel handig. Het is een babyfles met speen die is ontwikkeld om een volle fles (380 ml) melk in slechts 4 minuten op te warmen van kamertemperatuur (18-21°C) tot de ideale temperatuur van 37°C.

Technische informatie:
De Iiamo Home babyfles heeft een inhoud van 380 ml en bevat eveneens de Iiamo flow speen(0m+). De Iiamo Home babyfles is voorzien van een antikoliek ventiel en werd getest door het onafhankelijke deense consumentenlaboratorium forbrugerlaboratoriet. De producten van iiamo zijn conform en 14350 en bevatten 0% bisphenol A. Veiligheid: klasse A.

Waarschuwing

Controleer altijd de temperatuur van de melk voordat u de baby voedt. De babyfles is zowel vaatwasmachine- als kookbestendig, maar echter niet geschikt voor gebruik in de magnetron.
Als de melk of het water kouder is of als de fles niet helemaal gevuld is, is er afwijking mogelijk. Daarom is het belangrijk om de temperatuur van de melk te controleren alvorens de baby te voeden.
€ 12,50
€ 11,25
(€ 29,61 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Iiamo home zuigfles classic oranje/paars

Schrijf een review
  • 4/5
    Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
    Beoordeeld door
     
    mooi ontwerp, materiaal dat er solide uitziet. gemakkelijk te demonteren en te wassen. een beetje groot voor de kleine handen. wees voorzichtig deze versie is een klassieke versie, niet de versie voor zelfverhitting.

iiamo Home Zuigfles Classic Oranje/Paars kopen

Je kan iiamo Home Zuigfles Classic Oranje/Paars van het merk iiamo, geproduceerd door Seed Europe, , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zuigflessen