€ 27,73
€ 24,96
(€ 65,68 / l)
Bespaar 10% (€ 2,77)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van iiamo Go Zelfverwarmende Zuigfles Wit/Roze

De Iiamo go is een babyfles die zichzelf kan opwarmen met behulp van wegwerp verwarmingscapsule. De babyfles ziet er niet alleen mooi uit. Hij is ook nog eens heel handig. De Iiamo go is een babyfles met verwarmingscapsule en speen die is ontwikkeld om een volle fles (180 ml) melk in slechts 4 minuten op te warmen van kamertemperatuur (18-21°C) tot de ideale temperatuur van 37°C. Geen snoeren, geen elektriciteit, geen beperkingen.

Technische informatie:
De Iiamo go babyfles heeft een inhoud van 170 ml en bevat eveneens de Iiamo flow speen vanaf 0+ maand en de witte flessenbodem voor normaal gebruik. De Iiamo go babyfles is voorzien van een antikoliek ventiel en werd getest door het onafhankelijke deense consumentenlaboratorium forbrugerlaboratoriet. De producten van iiamo zijn conform en 14350 en bevatten 0% bisphenol A. Veiligheid: klasse A.

Gebruik van iiamo Go Zelfverwarmende Zuigfles Wit/Roze

 1. Vul de babyfles helemaal.
 2. Haal de verwarmingscapsule uit de verpakking en steek ze onderaan in de fles. Deze capsule is enkel geschikt voor de iiamo go babyflessen en kan niet worden hergebruikt.
 3. Draai het onderstuk weer goed vast.
 4. Schud vervolgens zachtjes met de fles en wacht ongeveer 4 minuten.

Waarschuwing

Controleer altijd de temperatuur van de melk voordat u de baby voedt. De babyfles is zowel vaatwasmachine- als kookbestendig, maar echter niet geschikt voor gebruik in de magnetron.
Als de melk of het water kouder is of als de fles niet helemaal gevuld is, is er afwijking mogelijk. Daarom is het belangrijk om de temperatuur van de melk te controleren alvorens de baby te voeden.
€ 27,73
€ 24,96
(€ 65,68 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Iiamo go zelfverwarmende zuigfles wit/roze

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  deze fles is super handig als je ergens naar toe gaat waar je niet direct de kans hebt om een flesje op te warmen, het is enorm snel klaar en heel handig om proper te maken doordat heel de fles uit elkaar geschroeft kan worden.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer praktisch en vooral gemakkelijk in gebruik! Geen volumineuze thermosfles meer met warm water voor de fles van de baby als je naar buiten gaat, wat ruimte bespaart in de luiertas Zeer tevreden met de zelfopwarmende fles die ik aan alle ouders aanbeveel, actief of niet!

iiamo Go Zelfverwarmende Zuigfles Wit/Roze kopen

Je kan iiamo Go Zelfverwarmende Zuigfles Wit/Roze van het merk iiamo, geproduceerd door Seed Europe, , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zuigflessen