iiamo Go Zelfverwarmende Zuigfles Wit/Blauw 380 ml

€ 27,73
€ 24,96
(€ 65,68 / l)
Bespaar 10% (€ 2,77)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van iiamo Go Zelfverwarmende Zuigfles Wit/Blauw

De Iiamo go is een babyfles die zichzelf kan opwarmen met behulp van wegwerp verwarmingscapsule. De babyfles ziet er niet alleen mooi uit. Hij is ook nog eens heel handig. De Iiamo go is een babyfles met verwarmingscapsule en speen die is ontwikkeld om een volle fles (180 ml) melk in slechts 4 minuten op te warmen van kamertemperatuur (18-21°C) tot de ideale temperatuur van 37°C. Geen snoeren, geen elektriciteit, geen beperkingen.

Technische informatie:
De Iiamo go babyfles heeft een inhoud van 170 ml en bevat eveneens de Iiamo flow speen vanaf 0+ maand en de witte flessenbodem voor normaal gebruik. De Iiamo go babyfles is voorzien van een antikoliek ventiel en werd getest door het onafhankelijke deense consumentenlaboratorium forbrugerlaboratoriet. De producten van iiamo zijn conform en 14350 en bevatten 0% bisphenol A. Veiligheid: klasse A.

Gebruik van iiamo Go Zelfverwarmende Zuigfles Wit/Blauw

  1. Vul de babyfles helemaal.
  2. Haal de verwarmingscapsule uit de verpakking en steek ze onderaan in de fles. Deze capsule is enkel geschikt voor de iiamo go babyflessen en kan niet worden hergebruikt.
  3. Draai het onderstuk weer goed vast.
  4. Schud vervolgens zachtjes met de fles en wacht ongeveer 4 minuten.

Waarschuwing

Controleer altijd de temperatuur van de melk voordat u de baby voedt. De babyfles is zowel vaatwasmachine- als kookbestendig, maar echter niet geschikt voor gebruik in de magnetron.
Als de melk of het water kouder is of als de fles niet helemaal gevuld is, is er afwijking mogelijk. Daarom is het belangrijk om de temperatuur van de melk te controleren alvorens de baby te voeden.
€ 27,73
€ 24,96
(€ 65,68 / l)

iiamo Go Zelfverwarmende Zuigfles Wit/Blauw kopen

Je kan iiamo Go Zelfverwarmende Zuigfles Wit/Blauw van het merk iiamo, geproduceerd door Seed Europe, , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zuigflessen