€ 19,95
€ 17,96
Bespaar 10% (€ 1,99)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Efamol Junior

Efamol Junior bevat een goede combinatie van omega-3- en omega-6-vetzuren. De kauwcapsules hebben een lekkere sinaasappelsmaak en zijn suikervrij.

Efamol Junior kauwcapsules bevatten geconcentreerde visolie en zuivere teunisbloemolie, met een hoge concentratie DHA (het meest voorkomende vetzuur in de hersenen), EPA en AA.

Deze stoffen dragen bij aan de normale groei en ontwikkeling van kinderen. Omega -3 en omega -6 essentiële vetzuren worden niet door het lichaam zelf aangemaakt en moeten dus met de voeding ingenomen worden. Ze zitten in visolie, lijnzaadolie maar ook in groene groenten, noten, en teunisbloemolie en zijn erg belangrijk voor een goede gezondheid.

Vele kinderen krijgen te weinig van deze voedingssoorten binnen en varen wel bij een goed voedingssupplement dat deze essentiële omega-3 en omega-6 vetzuren aanbrengt in de juiste verhouding.

Indicatie

 • Bevat omega 3 en omega 6 in de juiste verhouding
 • Voor een normale groei
 • Draagt bij aan een normale ontwikkeling
 • Lekkere kauwcapsules met sinaasappelsmaak

Gebruik van Efamol Junior

Kinderen vanaf 5 jaar: 1x/dag 2 capsules tijdens de maaltijd innemen

Ingrediënten Efamol Junior

Visolie (30,9%) afkomstig van tonijn 294,5mg (waarvan 65mg DHA en 15mg EPA) Teunisbloemolie 110mg (waarvan 12,5mg GLA en 5 mg AA), 5mg vit. E

Waarschuwing

Efamal Junior kauwcapsules bevat geen van melk afgeleide stoffen, suiker, gist, gluten, tarwe en kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

€ 19,95
€ 17,96
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Efamol junior

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De concentratie is door het nemen van de pilletjes nog niet 100% maar we merken wel een zeer duidelijk verschil als de pilletjes genomen worden of niet genomen worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijke en lekker zachte kauwtabletjes voor kinderen. Deze kauwtabletjes helpen goed bij concentratie en algemene ontwikkeling van de hersenen van de kinderen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoon neemt het nog maar 14 dagen in , dus er is nog niet echt verandering te merken. Het zal wel komen, daar heb ik het volste vertrouwen in. Ze zijn goed van smaak en dus heel goed voor kinderen.

Efamol Junior kopen

Je kan Efamol Junior van het merk Efamol, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Vitaminen Kind
Welzijn & Gezondheid > Kinderen > Visolie