Difrax Steriliseerei Blauw 1 stuk

€ 3,59
€ 3,23
Bespaar 10% (€ 0,36)

Omschrijving van Difrax Steriliseerei Blauw

Steriliseert hygiënisch en gemakkelijk fopspenen.

Gebruik van Difrax Steriliseerei Blauw

Doe één of twee fopspenen in het ei en vul het met 10ml water, tot het maatstreepje. Sluit het deksel en doe het ei voorzichtig in de magnetron. Zet deze op 800 Watt en na vijf minuten zijn de fopspenen gesteriliseerd. Laat het steriliseer-ei even afkoelen, het kan namelijk nog heet zijn. Pak dan voorzichtig het ei bij de sluiting uit de magnetron zonder water te morsen. Giet het water uit het ei door de gaatjes aan de zijkant. Haal na 15 minuten de fopspeen uit het ei met schoongewassen handen door de fopspeen vast te pakken bij de knop of de ring. Nadat de fopspeen afkoeled is, is de fopspeen klaar voor gebruik. Het steriliseer-ei is ook geschikt om hygiënisch fopspenen te bewaren ind e koelkast of te vervoeren. Geschikt voor twee fopspenen of normale flessenspenen. Vaatwasserbestendig.
Difrax Steriliseerei Blauw 1 stuk
€ 3,59
€ 3,23

Laatste reviews en ervaringen met Difrax steriliseerei blauw

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Erg handig 'ei' om tutjes super snel te steriliseren. Praktisch in gebruik, ook handig om tutjes in op te bergen en/of mee te nemen. Ook geschikt voor niet-difrax tutten. Zeer blij met de aankoop.

Difrax Steriliseerei Blauw kopen

Je kan Difrax Steriliseerei Blauw van het merk Difrax, geproduceerd door 2PHARMA B2B , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Accessoires > Divers