Kies uw taal
Winnaar Webshop Awards Belgium 2019-2020 in de categorie Health & Wellness

Of gebruik ons contactformulier voor persoonlijk advies.

Levering in België

 • Levering aan huis - Gratis vanaf € 29
  Gratis levering vanaf € 29 aan huis of op kantoor met bpost of DPD.
 • Levering via een afhaalpunt - Gratis vanaf € 29
  Gratis levering vanaf € 29 in meer dan 3.000 afhaalpunten.

Zwangerschap & Baby

Zwanger zijn is een prachtig avontuur. In deze rubriek Zwangerschap & Baby vindt u alle producten die u nodig hebt om uw kleine baby te verzorgen, maar ook alles wat te maken heeft met zwanger worden en de zwangerschap zelf. Mama’s en mama’s-in-spe kunnen hier een keuze maken uit een waaier aan zwangerschapstesten, voedingssupplementen en producten voor lichaamsverzorging en hygiëne. 

Baby’s en kinderen

De categorie Zwangerschap & baby bevat een uitgebreid gamma producten voor baby’s, waaronder fopspenen, zuigspenen, babyvoeding, luierzalf enzovoort. Baby’s en kinderen zijn het kostbaarste wat er is, en wij doen er alles aan opdat u hen ten volle kan beschermen en verwennen! Als uw kindje ziek wordt, dan vindt u hier de geschikte vitamines en verzorgingsproducten om hem/haar zo snel mogelijk te genezen.

Zwangerschap & Baby

Populaire producten

Alle producten bekijken

Reviews

 • Lansinoh Zuigfles + Speen Natural Wave

  Klant Lore gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  De enige optie na borstvoeding

  Mijn tweeling heeft 4 maanden uitsluitend borstvoeding gekregen. Toen het moment kwam dat ze van flesjes moesten leren eten om gekolfde melk te kunnen drinken in de crèche, is voor mij een zoektocht begonnen naar de juiste fles. Mijn zoontje was al snel gewend aan flesjes, maar mijn dochtertje weigerde elke speen die ze in haar mondje kreeg. Ze weigerde te eten van die koude, plastieken flesjes. Tot ik uitkwam bij deze flesjes van Lansinoh. Opeens werd het flesje geven geen marteling meer, niet voor haar en niet voor mij.

 • Lansinoh Zuigfles + Speen Natural Wave

  Klant Hilde gaf dit product 4 van de 5 sterren.
  4/5

  Goed voor flesjeweigerende baby's

  Onze baby weigerde steevast flesjes maar bij Lansinoh ging het ineens vanzelf. Het zijn zachte spenen die de borst allicht beter simuleren dan de concurrerende merken. Dit is het groter formaat, er is ook een 160 ml versie, dewelke we eerst gebruikt hebben.

Best verkocht voor Lichaamsverzorging Baby

Alle producten bekijken

Best verkocht voor Zelfzorg Zwangerschap

Alle producten bekijken

Best verkocht voor Zuigspenen

Alle producten bekijken