Kies uw taal
Winnaar Webshop Awards Belgium 2019-2020 in de categorie Health & Wellness

Of gebruik ons contactformulier voor persoonlijk advies.

Levering in België

 • Levering aan huis - Gratis vanaf € 39
  Gratis levering vanaf € 39 aan huis of op kantoor.
 • Levering via een afhaalpunt - Gratis vanaf € 39
  Gratis levering vanaf € 39 in meer dan 3.000 afhaalpunten.

Zwangerschap & Baby

Zwanger zijn is een prachtig avontuur. In deze rubriek Zwangerschap & Baby vindt u alle producten die u nodig hebt om uw kleine baby te verzorgen, maar ook alles wat te maken heeft met zwanger worden en de zwangerschap zelf. Mama’s en mama’s-in-spe kunnen hier een keuze maken uit een waaier aan zwangerschapstesten, voedingssupplementen en producten voor lichaamsverzorging en hygiëne. 

Baby’s en kinderen

De categorie Zwangerschap & baby bevat een uitgebreid gamma producten voor baby’s, waaronder fopspenen, zuigspenen, babyvoeding, luierzalf enzovoort. Baby’s en kinderen zijn het kostbaarste wat er is, en wij doen er alles aan opdat u hen ten volle kan beschermen en verwennen! Als uw kindje ziek wordt, dan vindt u hier de geschikte vitamines en verzorgingsproducten om hem/haar zo snel mogelijk te genezen.

Zwangerschap & Baby

Populaire producten

Alle producten bekijken

Reviews

 • Nestlé Baby Cereals Rijst Vanille Glutenvrij

  Klant Julie gaf dit product 5 van de 5 sterren.
  5/5

  Lekker

  Onze baby mag geen melkproducten. Dit is dus een heel goed alternatief voor koekjesmeel. Onze dochter eet het heel graag. Het dikt de fruitpap ook goed in, je hebt er niet veel van nodig. Ik vind het ook echt heel lekker naar vanillepudding ruiken. Ik zou het zeker aanraden!

 • Eskimo 3 Vloeibaar Limoen

  Klant Leen gaf dit product 4 van de 5 sterren.
  4/5

  Goeie bron van omega 3

  Eskimo 3 Vloeibaar Limoen werd aangeraden door mijn dokter en een goeie bron van omega 3. De olie zou beter zijn dan de capsullen en het is ook goedkoper in verhouding met hoeveel omega 3 erin zit. Ook mijn partner die absoluut geen vis lust neemt het elke dag. Het smaakt nog altijd een beetje raar maar de limoensmaak overheerst zodat je amper iets vissig proeft. Ik heb er zelf geen probleem mee. Ik bewaar het in de ijskast en koude dingen proeven sowieso minder en tijdens de hittegolfmaanden is het misschien ook niet slecht dat het koel bewaard wordt. Deze visolie is een echte aanrader!

Best verkocht voor Lichaamsverzorging Baby

Alle producten bekijken

Best verkocht voor Zieke Kindjes

Alle producten bekijken

Best verkocht voor Zuigspenen

Alle producten bekijken