Huid

Aangepaste zorgen voor de droge huid

Een droge huid is vaak zeer gevoelig, trekkerig en dof. Om te voldoen aan de speciale behoeften van de gevoelige huid, bieden wij bij Farmaline verschillende huidverzorgingsproducten speciaal voor dit huidtype.

Door een onevenwichtige vet- en vochtregulatie kan de huid uitdrogen en ruw worden. Ook droge omgevingslucht of overmatige hygiëne werken het vochtverlies in de hand. Bovendien verliest de huid vocht naarmate ze ouder wordt. Een gezichtshuid met te weinig vocht heeft de neiging overgevoelig te zijn. Veel mensen reageren negatief op producten die geurstoffen of conserveringsmiddelen bevatten. Veel van onze verzorgingsproducten voor de gevoelige huid zijn daarom vrij van deze stoffen.

Ruim aanbod huidverzorgingsproducten voor droge huid

Ons assortiment bevat crèmes en lotions die het evenwicht van de huid herstellen door hun speciaal aangepaste ingrediënten. De verzorgingsproducten moeten tegelijkertijd de huid verzorgen en beschermen. Voor speciale verzorging bieden we ook gezichtsmaskers aan die de overbelaste huid effectief hydrateren zodat deze zacht en soepel aanvoelt.
De gevoelige huid heeft niet alleen regelmatige verzorging nodig, maar moet ook dagelijks worden gereinigd. Hierbij is het vooral belangrijk om agressieve stoffen te vermijden. Daarom bieden we milde reinigingsmelk en lotions aan die vuil en make-upresten voorzichtig en grondig van de huid verwijderen.

Huid

items / pagina