€ 26,50
€ 21,20
Bespaar 20% (€ 5,30)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Ymea Menopauze & Silhouet

Ymea Silhouet is een natuurlijk product dat bestaat uit een mengeling van plantaardige extracten, vitamines en mineralen. Het ingrediënt Zilverkaars (Cimicifuga racemosa) is doeltreffend in het verlichten van menopauzesymptomen zoals opvliegers, nachtelijke transpiratie en humeurschommelingen. Het bevat ook verschillende plantaardige extracten die je helpen je figuur te behouden. Lichamelijk onevenwicht tijdens de menopauze, wanneer het oestrogeenniveau onregelmatig vermindert, leidt niet alleen tot menopauzesymptomen zoals opvliegers en nachtelijke transpiratie, maar het kan ook je eetlust verhogen en je metabolisme vertragen. Daardoor verbrand je minder calorieën, wat het moeilijk maakt om je figuur te behouden. Ymea Silhouet brengt wisselingen in je lichaam op natuurlijke wijze in evenwicht zodat je je tijdens de menopauze goed kunt voelen. Zilverkaars verlicht symptomen zoals opvliegers, nachtelijke transpiratie en humeurschommelingen. Vitamine B6 draagt bij tot de regeling van de hormonale activiteit. Cayenne-extract draagt bij tot gewichtsverlies, Zure kers ondersteunt een gezonde vochtbalans en zink draagt bij tot een normaal koolhydraatmetabolisme, zodat je je figuur behoudt.

Indicatie

Ymea Silhouet is een natuurlijk product dat je helpt menopauzesymptomen te bestrijden en je figuur te behouden dankzij zijn unieke dubbele werking.

Gebruik van Ymea Menopauze & Silhouet

Neem twee capsules per dag in met een glas water, bij voorkeur tijdens het ontbijt. Ymea wordt aangeraden als een dagelijks supplement tijdens de menopauze. Alle plantaardige extracten in de Ymea-producten worden goed verdragen en zijn geschikt voor langdurig gebruik. Je kunt Ymea dan ook je hele menopauze lang gebruiken.

Waarschuwing

Ymea Silhouet is een fytoproduct.

Bij fytoproducten worden als actieve ingrediënten uitsluitend plantenmaterialen gebruikt, die niet worden verdund.

€ 26,50
€ 21,20
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Ymea Menopauze & Silhouet

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Dank zij Ymea Menopauze is mijn leven terug normaal. vroeger had ik periodes dat ik op zoek ging om ruzie te kunnen maken die drang is nu veel minder ik ben rustiger

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  helpt me bij de problemen ivm menopauze. Correct geprijsd. Levering gebeurde zoals gepland. Product is identiek zoals ze te verkrijgen zijn bij de apothekers

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Beoordeeld door
   

  Ik gebruik deze tabletten al 2 jaar, afwisselend met Ymea Dag en Nacht. Mijn slaap is niet veel beter van geworden, maar ze zijn goed tegen opvliegers en vochtophopingen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Ymea Menopauze & Silhouet kopen

Je kan Ymea Menopauze & Silhouet van het merk Ymea, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Ymea of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
50+ > Menopauze