€ 26,50
€ 22,46
Bespaar 15% (€ 4,04)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Ymea Menopauze & Silhouet

Ymea Silhouet is een natuurlijk product dat bestaat uit een mengeling van plantaardige extracten, vitamines en mineralen. Het ingrediënt Zilverkaars (Cimicifuga racemosa) is doeltreffend in het verlichten van menopauzesymptomen zoals opvliegers, nachtelijke transpiratie en humeurschommelingen. Het bevat ook verschillende plantaardige extracten die je helpen je figuur te behouden. Lichamelijk onevenwicht tijdens de menopauze, wanneer het oestrogeenniveau onregelmatig vermindert, leidt niet alleen tot menopauzesymptomen zoals opvliegers en nachtelijke transpiratie, maar het kan ook je eetlust verhogen en je metabolisme vertragen. Daardoor verbrand je minder calorieën, wat het moeilijk maakt om je figuur te behouden. Ymea Silhouet brengt wisselingen in je lichaam op natuurlijke wijze in evenwicht zodat je je tijdens de menopauze goed kunt voelen. Zilverkaars verlicht symptomen zoals opvliegers, nachtelijke transpiratie en humeurschommelingen. Vitamine B6 draagt bij tot de regeling van de hormonale activiteit. Cayenne-extract draagt bij tot gewichtsverlies, Zure kers ondersteunt een gezonde vochtbalans en zink draagt bij tot een normaal koolhydraatmetabolisme, zodat je je figuur behoudt.

Indicatie

Ymea Silhouet is een natuurlijk product dat je helpt menopauzesymptomen te bestrijden en je figuur te behouden dankzij zijn unieke dubbele werking.

Gebruik van Ymea Menopauze & Silhouet

Neem twee capsules per dag in met een glas water, bij voorkeur tijdens het ontbijt. Ymea wordt aangeraden als een dagelijks supplement tijdens de menopauze. Alle plantaardige extracten in de Ymea-producten worden goed verdragen en zijn geschikt voor langdurig gebruik. Je kunt Ymea dan ook je hele menopauze lang gebruiken.

Waarschuwing

Ymea Silhouet is een fytoproduct.

Bij fytoproducten worden als actieve ingrediënten uitsluitend plantenmaterialen gebruikt, die niet worden verdund.

Ymea Menopauze & Silhouet 64 capsules
€ 26,50
€ 22,46
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Ymea menopauze & silhouet

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dank zij Ymea Menopauze is mijn leven terug normaal. vroeger had ik periodes dat ik op zoek ging om ruzie te kunnen maken die drang is nu veel minder ik ben rustiger
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  helpt me bij de problemen ivm menopauze. Correct geprijsd. Levering gebeurde zoals gepland. Product is identiek zoals ze te verkrijgen zijn bij de apothekers
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze tabletten al 2 jaar, afwisselend met Ymea Dag en Nacht. Mijn slaap is niet veel beter van geworden, maar ze zijn goed tegen opvliegers en vochtophopingen.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  een beetje vroeg om de effecten te zien, ik heb ze slechts een week genomen, maar ik denk dat het begint om de opvliegers te verlagen en een klein beetje te laten leeglopen
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Met heel veel hoop begonnen aan Ymea Menopauze&Silhoeut. Jammergenoeg na 3maanden gebruiken weinig of geen veranderingen! Toch nog voor 3 maanden besteld in de hoop dat het misschien toch wel gaat helpen. Heb al van alles geprobeerd voor de overgangsklachten (opvliegers en zweten) Nog niks helpt!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ben nu bijna 14 dagen dit product aan het nemen, vanaf vandaag wel het gevoel dat de opvliegers minderen. van mijn gewicht zie ik eigenlijk niet veel resultaat.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb een ouderdom waarop je mag verwachten dat warmteopwellingen voorbij zijn. Dat was een tijdje het geval en toen manifesteerden ze zich weer, wat ik erg vervelend vond. Besloot dan het eens te proberen met Ymea. Ben er zeer tevreden over, want kan zeggen dat ik er nauwelijks nog last van heb. Hopelijk blijft dat dan ook zo.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bij regelmatige inname voel ik effectief de werking van dit middel. Ik heb geprobeerd om zonder hulp door het leven te gaan maar dat was niet te doen. Ik kan het zeker aanbevelen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Opvliegers zijn opvallend minder, slapen zou nog altijd iets beter mogen maar als ik enkele dagen stop voel ik heel sterk het verschil m.a.w. opvliegers komen dan rap terug.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Product met werking op verschillende vlakken: van de prikkelbaarheid tot de gewichtstoename en aangepaste werking van je systeem eens je 50+ bent geworden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik wil deze capsules iedereen aanraden, aan te bevelen voor de menopauze, want sinds ik ze gebruik heb ik geen humeurwisselingen meer en ook geen kleine probleempjes
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over Ymea, ik had elke dag last van ondraaglijke opvliegers en sinds ik deze capsules gebruik kan ik met luide stem dank u Ymea zeggen en ik raad het aan alle vrouwen aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb op verschillende websites gekeken, opzoek naar dit product, maar kon het niet krijgen. Maar toen ik op jullie website keek was ik echt heel blij om te zien dat jullie het hadden, hoewel het niet helemaal hetzelfde is als het product dat ik gebruikte, waarvan je maar 1 tablet per dag moest nemen. Wel gelijkaardig qua ingredienten. Ik kan niet geloven hoe snel ik mijn bestelling gekregen heb, en op de erg professionele manier geholpen ben. Ik zal Farmaline nog gebruiken!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Neemt de grootste zweetbuien weg maar niet helemaal, de zweetbuien gaan geleidelijker op en af. Blijf het toch nemen want het zijn toch geen hormonen .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem Ymea Menopauze nu een tiental dagen en boek àl resultaat - zowel overdag als tijdens de nacht! Ik kan Ymea dus aan iedereen die last heeft van opvliegers en géén hormonen wil gebruiken, aanraden
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Ymea nog maar 2 weken maar voel al enige verandering : minder opgeblazen, minder drang naar suiker, minder humeurig en minder opvliegers. Ik slaap ook beter !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De opvliegers zijn een stuk minder, bijna helemaal verdwenen zelfs. voel me ook emotioneel rustiger en kan beter slapen. Ook mijn gewicht is beter onder controle te houden. Over de ganse lijn tevreden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na 1 week dit product te gebruiken zijn de opvliegers en het nachtelijk zweten aanzienlijk verminderd. Doordat ik ze niet meer kan kopen in mijn lokale winkel, heb ik deze aangekocht online.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Ymea nu meer dan een maand. Het werkte onmiddellijk: minder nerveus en prikkelbaar, minder opvliegers. Echt een hele verbetering en zeker aan te raden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik de Ymea tabletten neem moet ik geen andere soja producten meer nemen. Ik at vroeger yoghurt en andere soja producten maar de Ymea tabletten helpen met de menopauze. Ik zou het iedereen die nog twijfelt aan deze tabletten zeker aanraden.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Bij de eerste capsule werkte het zo goed, Het nachtelijke transpireren was bij toverslag verdwenen ik kon lekker slapen en mijn opvliegers overdag waren ook verdwenen. Na 3 weken voelde ik weer de eerste opvlieger overdag opkomen maar brak niet echt door. 2 dagen later wel. Eerst s'nachts weer 1x per nacht wakker,nu zit nu weer op 4x omdat ik me moet verschonen. Ik ga nu Ymea dag en nacht proberen en hoop dat deze wel sterk genoeg is. Ik voel me zo moe van het slaapgebrek. Ik zal nadat ik Ymea dag en nacht heb uitgeprobeerd weer een beoordeling sturen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Schitterend product om de symptomen van de menopauze te verminderen en bovendien houdt het je gewicht onder controle. Hartelijk bedankt Farmaline voor de goede service. Ik zal zeker terugkomen !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik voel me super met gebruik van Ymea Silhouet Heb minder last van nachtelijk transpireren ook mijn gewicht is een beetje verminderd zonder er speciaal iets voor te doen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind het een goed voedingssupplement voor tijdens de menopauze. Het helpt ook om vet te verminderen. Men slaapt beter en is rustiger. Het verminderd het nerveus zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind het een goed voedingssupplement voor tijdens de menopauze. Het helpt ook om vet te verminderen. Men slaapt beter en is rustiger. Het verminderd het nerveus zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik vind het een goed voedingssupplement tijdens de menopauze. Het helpt om vet te verminderen. Je slaap beter en ook rustiger. Het vermindert stress
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit vind ik een heel goed voedingssupplement tijdens de menopauze, omdat het vet helpt te reduceren. Men slaapt ook beter en is rustiger, want het vermindert zenuwachtigheid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit vind ik een heel goed voedingssupplement tijdens de menopauze. Helpt om vet te verminderen. Men slaapt beter en is rustiger en vermindert zenuwachtigheid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het helpt tegen opvliegers, dus ik denk dat dit wel een goed product is maar om er zoveel over te schrijven dat kan ik niet.nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product. Aan de leeftijd aangepast. Vermindert de gevolgen van de menopauze als je ze dagelijks inneemt. In combinatie met de vitaminen geeft het energie.

Ymea Menopauze & Silhouet kopen

Je kan Ymea Menopauze & Silhouet van het merk Ymea, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Ymea of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
50+ > Menopauze