Wobenzym N Mucos 100 dragees

nonenonenonenonenone 0 Reviews
  Schrijf een review
€ 21,63
€ 19,47
Bespaar 10% (€ 2,16)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Wobenzym N Mucos

Wobenzym N Mucos Ondersteunt lichaamseigen geneeskracht.

Wobenzym N van Mucos is een gecombineerd enzympreparaat. Het bevat de plantaardige enzymen bromelaïne (gewonnen uit ananas) en papaïne (uit onrijpe papajavruchten), de natuurlijke pancreasenzymen tripsine en chymotripsine en de plantaardige antioxidant rutoside. Deze uitgelezen combinatie is geen geneesmiddel, maar ze ondersteunt het lichaam zichzelf te genezen. Het stimuleert een gezonde bloedsomloop en helpt het lichaam cholesterol te bestrijden. ‘Afvalstoffen’ kunnen sneller worden afgevoerd, wat de natuurlijke genezing bevordert van ontstekingen, verstuikingen, zwellingen en bijvoorbeeld ook pijnlijke borsten tijdens de menstruatie.

Gebruik van Wobenzym N Mucos

Wanneer niet anders geadviseerd: 3 x daags 2 dragees met water innemen. Let op: het is het beste om Wobenzym N ruim voor de maaltijden met voldoende vloeistof in te nemen. Een vermenging met de voedselbrij verslechtert de resorptie.

Ingrediënten Wobenzym N Mucos

1 dragee bevat: papaïne 60 mg, bromelaïne 45 mg, trypsine 24 mg, chymotrypsine 1 mg, pancratine 100 mg, rutine 50 mg.

Waarschuwing

Bij ernstige aangeboren of verworven stollingsstoornissen (bijvoorbeeld hemofilie, ernstige leverbeschadigingen, bij dialysepatiënten) moet u een arts consulteren voordat u besluit Wobenzym N in te nemen. Dit geldt ook voor operaties en als allergische reacties zijn te verwachten.

€ 21,63
€ 19,47
Product niet verkrijgbaar

Wobenzym N Mucos kopen

Je kan Wobenzym N Mucos , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Welzijn