€ 4,95
€ 4,21
Bespaar 15% (€ 0,74)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van A.Vogel Urticalcin

A.Vogel Urticalcin tabletten bevorderen de opname van kalk en andere mineralen uit het voedsel. A. Vogel Urticalcin is waardevol bij de gevolgen van mineralen- en kalkgebrek.

Gebruik van A.Vogel Urticalcin

3 maal per dag voor de maaltijd 2-6 tabletten met een weinig water innemen. De tabletten fijnkauwen, even in de mond houden en dan doorslikken.

De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.

Bij klachten is het verstandig een arts te raadplegen.

Ingrediënten A.Vogel Urticalcin

Lactose (vulstof), calciumlactaat, aardappelzetmeel (vulstof), magnesiumstearaat (antiklontermiddel), oesterschelppoeder, poeder van de grote brandnetel (Urtica dioica L.), calciumgluconaat, calciumhydrogeenfosfaat, kaliumchloride (bevochtigingsmiddel), natriumhydrogeenfosfaat, siliciumdioxide, calciumfluoride.

A.Vogel Urticalcin 200 tabletten
€ 4,95
€ 4,21
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met A.vogel urticalcin

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het nemen van dit produkt in combinatie met genacol gaan mijn beenderen sterker maken en zo de osteoporose tegenhouden of minimaliseren. Heb gevoel dat botten (benen) sterker zijn waardoor ik beter kan stappen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel gemakkelijk om in te nemen tijdens de maaltijd. Heb nog geen echt verschil die ik merk. Ik zal dit product nog wat verder gebruiken. Prijs kwaliteit zit goed.

A.Vogel Urticalcin kopen

Je kan A.Vogel Urticalcin van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie > Capsules