€ 10,45
€ 8,46
Bespaar 19% (€ 1,99)
Promotie -19% korting geldig t.e.m. 31/12/2018

Omschrijving van A.Vogel Tormentavena

Tormentavena van A.Vogel is een zuiver natuurlijk middel voor te snelle en dunne stoelgang. Tormentavena ontleent zijn heilzame invloed op de darmfunctie voornamelijk aan de bestanddelen uit de wortel van Potentilla erecta. Dit middel helpt de ontlasting dikker te maken en draagt daarmee bij aan een goede spijsvertering. Tormentavena heeft ook een gunstige invloed op de soms hevige peristaltiek (bewegingen) van de darm en brengt die tot rust.

Indicatie

 • Draagt bij aan een goede spijsvertering
 • Helpt de ontlasting dikker te maken
 • 100% natuurlijk

Gebruik van A.Vogel Tormentavena

3x daags 2 tabletten voor de maaltijd (indien noodzakelijk elk uur 1 tablet) met wat water innemen.Kinderen vanaf 6 jaar: 3x daags 1 tablet.

Ingrediënten A.Vogel Tormentavena

Tormentillatinctuur(PotentillaerectaL.),lichtgelehennepneteltinctuur(de GewoneochroleucaLam.) Grootkattestaarttinctuur(LythrumsalicariaL.),varkensgrastinctuur(PolygonumaviculareL.),havertinctuur(Avenasativa L.), kleinebeverneltinctuur(PimpinellaSaxifragaL.),baardmostinctuur(UsneabarbataL.), zout:natriumsulfaat.
Alcohol:60,3%v /v.
A.Vogel Tormentavena 80 tabletten
€ 10,45
€ 8,46

Laatste reviews en ervaringen met A.vogel tormentavena

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dagelijks een medicament tegen de gevolgen van psoriatrische artritis, die invloed heeft op mijn stoelgang (te slappe stoelgang). Door dagelijks A. Vogel Tormentavena is te nemen heb ik een normale stoelgang..
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel vlotte levering en het product is hetzelfde als wat je in de apotheek koopt. Aleen veel goedkoper online. Het product is voor mijn moeder en helpt haar heel erg goed. Uitstekend product. De volgende dag zijn de producten al geleverd via koerier dus zeker niet aarzelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mensen met soeliekakie....dit is voor ieder anders maar voor mij is dit produkt ideaal hiervoor.Dit is geen medicijn en kan dus zonder voorschrift verkregen worden.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Tot nu toe hebben deze tabletten mij voldoening gegeven zolang ik er 6 per dag neem: 2 voor elke maaltijd. Maar als ik er mee ophoud zijn mijn ontlasting weer zacht en erger. Betekent dit dat ik gedoemd ben om de rest van mijn leven te nemen?
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Voldeed niet aan mijn verwachtingen.mijn stoelgang bleef even snel,zelf na het nemen van het voledige flesje tabbletten.ik had er zeker meer van verwacht.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik werd enkele jaren geleden gediagnosticeerd met prikkelbare darm syndroom en dit helpt fantastisch om het onder controle te houden. Helpt enorm met de pijn en krampen die ermee gepaard gaan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  op een gezonde en veilige manier diarree stoppen; drink er zeker een groot glas water bij, want de tabletten glijden niet zo makkelijk binnen of nog beter een kop sterke kop zwarte thee die ook samentrekkend werkt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product omdat ik PDS heb. Dit helpt in een normale periode. Maar bij een "opstoot" van de maag en darm of als er iets fout gegeten is dan is het weer afwachten tot de darmen weer rustig zijn.

A.Vogel Tormentavena kopen

Je kan A.Vogel Tormentavena van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling A.Vogel flowers of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Diarree
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie > Capsules