€ 10,95
€ 8,76
Bespaar 20% (€ 2,19)
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 31/12/2018

Omschrijving van A.Vogel Passiflora Complex Forte

A.Vogel Passiflora Complex Forte
Extra Sterk Rustgevend bij innerlijke onrust en in stress-situaties. Met valeriaan Passiflora Rustgevend extra Sterk geeft rust en ontspanning overdag en houdt fris en alert. Het is 100% natuurlijk en helpt snel. Het kan ook gebruikt worden bij een (rij-)examen, presentatie of tandartsbezoek. Zo kunt u ook in periodes van stress goed blijven functioneren.

Indicatie

 • Helpt te ontspannen bij kortstondige stress, innerlijke onrust en in tijden van spanning
 • Geschikt bij (rij)examens
 • Sterk geconcentreerd
 • 100% natuurlijk  
 • Ook geschikt voor kinderen

Gebruik van A.Vogel Passiflora Complex Forte

2x daags 1 tablet met wat water innemen. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. De dagelijks aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde voeding worden gebruikt.

Ingrediënten A.Vogel Passiflora Complex Forte

Plantenextracten: passiebloem (Passiflora incarnata 4,6%), citroenmelisse (Melissa officinalis), valeriaan (Valeriana officinalis); vulstof(mannitol); verstevigingsmiddel (acacia); magnesiumstearaat. Een dagdosering van 2 tabletten bevat de inhoudsstoffen van in totaal 4492 mg extract van de in de ingrediëntenlijst genoemde planten.
A.Vogel Passiflora Complex Forte 30 tabletten
€ 10,95
€ 8,76

Laatste reviews en ervaringen met A.vogel passiflora complex forte

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem de aangeraden dosis van 2 per dag in in 1 keer . Het product werkt vrij snel , na een dag of twee merkte ik al wat verandering. Wel jammer dat er slechts 30 tabletten in een flesje zitten ... zo'n product dien je toch even de tijd te geven om op volle sterkte te werken en dus heb ik 4 flesjes moeten kopen . ( liever eentje van 120 :))
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  A.Vogel Passiflora Complex Forte is een product dat je kan nemen als je moeilijk kan inslapen omwille van stresssituatie op het werk relaties. Overdag kan je tabletten ook nemen, zonder suf te worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb serosa (oogziekte) van stress,en ik neem 1 tabletje ,en ik word er rustiger van,en het doet goed aan mijn ogen.Dus ik blijf het nemen en ben benieuwd bij de volgende oog controle.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  snelle en correcte levering het product is ideaal bij stresssituaties , je wordt er niet moe van enkel rustig zeker aan te raden en zeker geen bijwerkingen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  A. Vogel Passiflora Complex forte werkt zeer goed, ik word er rustig van, doch niet vermoeid, ideaal bij opgejaagdheid, en als je het psychisch moeilijk hebt.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekende medicatie voelt men zich gekalmeerd zonder bijwerkingen. Deze medicatie helpt me veel bij de bestrijding van de ziekte van Ménière met één tablet per dag
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een super product voor wie slecht slaapt 's nachts. Ik word soms wakker rond 2u en kan dan de slaap niet meer vatten. Met één tabletje ben ik dan ontspannen en het is uitgewerkt tegen 's morgens
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product gekocht omdat ik last heb van nachtelijk klemmen van de tanden. Ik neem 1 tablet een kwartier voor het slapen. Het werkt super. Ik slaap vlugger in en ben meer ontspannen 's nachts. Door de combinatie van deze tabletten met een tandbitje heb ik bijna geen hoofdpijn meer bij het opstaan
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ja Zeker, MIJN kinderen gebruiken dit tijdens hun examenperiode, zeer doeltreffend, waren heel tevreden en waren rustig, ze vinden dit product heel goed!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Homeopathisch zeer effectief om te kalmeren en te helpen slapen. 2 capsules per dag tijdens periodes van stress, daarna 1 capsule om te stabiliseren. We gebruiken het al enkele maanden en de resultaten zijn uitstekend
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Passiflora complex is een heel goed product. Het werkt echt, ik ben HSP en het helpt me heel goed om rustiger te worden, Ik beveel ook de druppels aan van passiflora, onmiddelijk resultaat bij iname? TOP PRODUCT , Lang leve Dr A. Vogel? Mvg Verhofstadt Sabine
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb de indruk dat ze rustgevend werken , ik ben rustiger geworden , alleen jammer dat eer geen grotere verpakking van de forte versie bestaat , zo valt het duurder uit . Ik,denk dat ik, de gewone ook eens zal testen .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruiik passiflora al geruime tijd bij stress-momenten, kopzorgen en spanningsmomenten. Ik geef het ook aan mijn kinderen in examentijd. Persoonlijk vind ik dat ik minder hartkloppingen heb in stress-situaties en meer rust vind.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  A. Vogel Passiflora Complex Forte 30 tabletten is een natuurlijk middel dat effectief kalmerend werkt. Werkt beter dan bvb tisanes. Forte tabletten zijn duidelijk effectiever dan de gewone
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een natuurlijk product bij slaapproblemen, je kan het innemen zonder verslavingseffecten ; het geeft je rust en de dag erna voel je je kiplekker en uitgerust
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Passiflora Complex Forte gebruikt mijn echtgenote , daar ze erfelijk zeer nerveus is en dat haar tot kalmte aanzet en een veel betere levens kwaliteit bezorgd.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had deze tabletten aangeschaft om stressvolle piekmomenten op mijn werk op te vangen. Tot mijn grote teleurstelling hadden deze tabletten echter geen enkel effect.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Daar ik bij stress-situaties tijdens de dag niet graag chemische pilletjes neem probeer ik de stress wat bij te sturen door het gebruik van een tabletje. Help wel.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  het brengt rust bij de dagelijkse stress,waardoor ook de concentratie verhoogt, doordat je beter dingen waarover je piekert kunt loslaten, en zo ook beter je dagelijkse activiteiten kunt doen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Daar ik een nerveus type, kan ik heel moeilijk slapen en voel mij altijd onrustig. Dit is een zeer goed middel om mij minder nerveus en beter kan slapen als ik het neem. Ik neem gewoonlijk een uur voor het slapen gaan 2 tabletten in en tegen ik ga slapen voel ik mij veel minder onrustig en kan ik toch een betere nachtrust tegemoet gaan. Een aanrader als u zich onrustig voelt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  werkt kalmerend en vermits dit op basis van natuurlijke producten is vind ik dit beter dan medicatie te nemen zodat er geen negatieve bijwerkingen zijn.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Vrees dat ik het niet meer zou kunnen missen . Natuurlijk zoals vele producten werkt het na een kleine periode . Geen bijwerkingen of wat dan ook . T' is aan te raden .
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  is eerste keer dat ik dit produkt en vind het niet slecht,maar voor het merk van A.Vogel had ik het toch ietsje beter verwacht misschien nog te weinig van ingenomen??
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Om op een natuurlijke basis wat meer rust te krijgen en makkelijk in te nemen. Wel veel water blijven drinken. Al onze organen hebben veel voscht nodig.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De huisarts-homeopaat raadde dit aan voor mijn dementerende moeder omdat ze overdag rustiger zou zijn. Vroeger nam ze valdispert, maar dit is momenteel niet verkrijgbaar. Een goed alternatief dus...

A.Vogel Passiflora Complex Forte kopen

Je kan A.Vogel Passiflora Complex Forte van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling A.Vogel Rustgevers of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie > Capsules