€ 10,59
€ 8,58
(€ 4,29 / 100 g)
Bespaar 19% (€ 2,01)
Promotie -19% korting geldig t.e.m. 30/06/2019

Omschrijving van A.Vogel Linoforce

Linoforce van A.Vogel is een zuiver natuurlijk middel voor een regelmatige transit dat de ontlasting zachter helpt te maken. Het belangrijkste ingrediënt is lijnzaad. Daarnaast bevat Linoforce twee andere natuurlijke bestanddelen die de darmwerking en een regelmatige stoelgang ondersteunen.

Indicatie

 • Voor een regelmatige transit
 • Helpt de ontlasting zachter te maken
 • 100% natuurlijk

Gebruik van A.Vogel Linoforce

Naar individuele behoefte 3 x daags tot anderhalve koffielepel (ong. 5g) korrels na de maaltijd met een glas water innemen. Het verdient aanbeveling bij het innemen van het middel veel te drinken.
Kinderen van 6 tot 12 jaar: 3 x daags een halve koffielepel korrels. Het middel niet langer dan 2 weken na elkaar gebruiken. 

Ingrediënten A.Vogel Linoforce

Lijnzaad is het basisingrediënt van A.Vogel Linoforce en is afkomstig van de vlasbloem. Lijnzaadjes zijn kleine, ovaalvormige zaadjes die rijk zijn aan vezels. Mede daardoor helpt lijnzaad de ontlasting zachter te maken. Aan de buitenkant van lijnzaad zit namelijk een vliesje dat vocht opneemt. Hierdoor ontstaat er aan de buitenkant een soort geleilaag. Op die manier helpt lijnzaad de stoelgang te bevorderen en de ontlasting zachter te maken.
Vlaszaad (Linum usitatissimum), antiklontermiddel: talk, senna blad (Cassia augustifolia), saccharose, kleurstof: calciumcarbonaat, vuilboombast (Rhamnus frangula), kleurstoffen: ijzeroxiden, verdikkingsmiddel: Arabische gom, antioxydant: calciumlactaat, aroma’s: vanilline, gember (Zingiber officinale).

Bijwerkingen van A.Vogel Linoforce

In de aanbevolen hoeveelheden wordt het product over het algemeen prima verdragen.

Waarschuwing

Bij darmontsteking wordt het gebruik van Linoforce van A.Vogel ontraden.
€ 10,59
€ 8,58
(€ 4,29 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met A.Vogel Linoforce

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Gemakkelijk bij inname en werkt waarvoor het moet werken.Men moet het wel al een tijdje nemen.Ben nu met tweede potje bezig en het werkt zeer efficient

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Zeer goed met dit ik altijd zeker dat ik op een gemakkelijke manier naar het toilet kan gaan ,een hele opluchting voor mijn .ik ben zeer tevreden dank U

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  ik gebruik al een tijd linoforce dus bij de bestelling mee besteld

  Was deze beoordeling nuttig?

A.Vogel Linoforce kopen

Je kan A.Vogel Linoforce van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling A.Vogel flowers of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Constipatie
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Winderigheid
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie