€ 13,09
€ 10,47
Bespaar 20% (€ 2,62)
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van A.Vogel Echinaforce Vitaal

Echinaforce Vitaal ondersteunt de weerstand en geeft extra energie en vitaliteit. Het unieke aan deze Echinaforce variant is de toevoeging van spirulina en Siberische ginseng, die gezamenlijk ondersteuning bieden voor meer energie en vitaliteit.

Indicatie

 • Weerstand, energie en vitaliteit
 • Eén tablet per dag  
 • 100% natuurlijk

Gebruik van A.Vogel Echinaforce Vitaal

1 per dag. Inslikken met een glas water.

Ingrediënten A.Vogel Echinaforce Vitaal

Ingrediënten Alg (Spirulina (Turpin) ex Gomont sp.: bron van natuurlijke vitamine B12*) 495,04 mg, Siberische ginseng (Eleutherococcus senticosus (Rupr et Maxim.)**) 197,48 mg, verdikkingsmiddel: dicalciumfosfaat dihydraat (E341), geleermiddel: microkristallijne cellu - lose (E460), stabilisator: natrium croscarmel - lose, purperen rudbeckia (Echinacea purpurea (L.) Moench.) 26,55 mg, geleermiddel: hydroxypropylmethylcellulose (E464), stabili - sator: silicium dioxide (E551), antiklontermid - del: magnesiumstearaat (E572), stabilisator: glycerol (E422), vitamine B12 (cyano-cobala - mine) 0,7 μg (70% van de ADH). ** 1 tablet bevat 197 mg Siberische ginseng. Bij een inname van 1 tablet per dag wordt 70% van de ADH voor vitamine B12 ver - zekerd. Echinaforce Vitaal van A.Vogel is sterk geconcentreerd.* 1 tablet bevat 495 mg Spirulina. Rijk aan vitamine B12
€ 13,09
€ 10,47

Laatste reviews en ervaringen met A.vogel echinaforce vitaal

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik denk dat de A. Vogel producten goed zijn en ik heb dit voor mijn man besteld. Hij is tevreden over het resultaat en het voldoet aan de verwachtingen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben reeds halfweg deze kuur en voel me toch terug iets minder moe, ik heb terug iets meer energie, sinds mijn dochter Echinaeforce junior + vit C neemt is ze merkelijk minder ziek dus hopelijk gaat wordt mijn weerstand hiermee ook wat sterker...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  helpt goed om de weerstand te verbeteren, er zit ook iets in waarmee je wat extra energie krijgt. ik ben zeer tevreden over de producten van Vogel, ik blijf ze zeker en vast gebruiken !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na een tijdje werken de pillen als ondersteuning en aanvulling en voel je je beter. Het is natuurlijk geen wonderplilletje. Let wel op, het is een grote tablet om door te slikken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit al meer dan 30 jaar...uitstekend om de weerstand op te bouwen.. wel gebruiken vanaf september tot en met april.. de maanden met een R om beste weerstand op te bouwen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  A.Vogel Echinaforce Vitaal is een uitstekend produkt dit voor geeft u weerstand en nieuwe energie wanneer u zich moe voelt. Het is help ook voor het attent blijven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een zeer goed product Het verschil is goed merkbaar. Veel fitter.! En deze winter zonder verkoudheid doorgekomen. Ik vind het een fantastisch product en ben van plan volgende winter terug een kuur te doen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ideaal aan te raden na zwaar ziek geweest te zijn , brengt uw immuniteit terug op peil , geeft meer energie , ook ideaal bij klachten van sinusitus, verlicht uw hoofd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  A. Vogel Echinaforce Vitaal 30 tabletten werkt volgens mij zeer goed. Het geeft me meer energie in tijden van vermoeidheid.Ik neem dan een tablet per dag.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb er niets meer aan toe te voegen , alles was ok. Vlugge verzending. De prijs kan een beetje goedkoper, Ik kan een apotheek waar men 20% krijgt op dit product.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Voel me er veel fitter bij. Het verschil is snel merkbaar!!! Heb het al aan veel mensen aangeraden ... Ben trouwens over de meeste producten tevreden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Jaarlijks neem ik een kuur A.Vogel Echinaforce Vitaal tabletten in. Ik ben van de mening dat je beter preventief aan je gezondheid kunt werken. Het helpt je om weerstand op te bouwen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Al jaren ben ik trouwe klant van Dr Vogel. Ik heb echt baat bij die producten en ik heb het al dikwijls aan anderen aangeraden met een zeer gunstig gevolg!Iedereen is tevreden!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem het produkt nu een maand in en alhoewel ik maanden achter elkaar telkens weer verkouden werd met neusloop,heesheid en hoesten, ben ik er deze maand van gespaard gebleven. Dus het werkt en vlugger dan ik dacht.Heb ook wat meer energie gekregen.

A.Vogel Echinaforce Vitaal kopen

Je kan A.Vogel Echinaforce Vitaal van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling A.Vogel Echinaforce of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie > Capsules