€ 1,99
€ 1,89
(€ 6,30 / 100 g)
Bespaar 5% (€ 0,10)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van A.Vogel Echinacea Kruidenpastilles

A.Vogel Echinacea Kruidenpastilles beschermen de keel, helpen deze te verzachten en hebben een rustgevende invloed op de luchtwegen. De bonbons bevatten extracten van de echinacea: een plant die een positieve invloed op de weerstand in de keel heeft. Daarnaast bevat het verzachtende honing die helpt bij kriebel in de keel.

Indicatie

 • Verzacht de keel
 • Met extract van Echinacea en honing
 • Een recept uit de natuur

Gebruik van A.Vogel Echinacea Kruidenpastilles

Meermaals per dag 1 pastille opzuigen.

Ingrediënten A.Vogel Echinacea Kruidenpastilles

Rietsuiker, glucosesiroop, honing, perensapconcentraat, fijnspar extrakt, Echinacea-extract, mout, pepermuntolie, fijnsparolie, menthol.
A.Vogel Echinacea Kruidenpastilles 30 g
€ 1,99
€ 1,89
(€ 6,30 / 100 g)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met A.vogel echinacea kruidenpastilles

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heeft in de mond een heel fris gevoel en aangenaam van smaak is klein van formaat en kan gemakkelijk mee genomen worden in jaszak of handtas ben tevreden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel lekkere en verfrissende pastillen, zal het zeker nog kopen, aan te bevelen bij keelpijn en droge mond, en ze bevatten zeker niet teveel calorieen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel aangename smaak en textuur. Smaakt als een gewoon snoepje maar draagt bij aan de gezondheid. Handige verpakking om mee te nemen bv. in de handtas.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Beste De kruiden pastilles heb ik nog maar enkele ervan genomen, maar ik voelde toch vlug al beterschap, het is de eerste maal dat ik deze pastillen probeer en zal er in het vervolg nog bestellen. dank, groetjes nic.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Dit snoepje heeft een beetje effect op keelpijn maar zijn smeltende kern plakt aan de tanden wat zeer onaangenaam is. Ik ben niet zo'n fan van dit product.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  omdat ik steeds kriebels in mijn keel heb en vlug keelontstekingen en verkoudheden bestelde ik de echinacea kruidenpastilles.Niet alleen heb je een lekker snoepje, het helpt ook de weerstand versterken en dat is wat ik nodig heb
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De Echinacea kruidenpastilles van A. Vogel verzachten de prikkelingen in de keel, de honingsmaak proeft men heel goed,voor mij een goede zuigbonbon wanneer ik een droge keel heb.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Deze pastilles zijn goed als men een kriebel in de keel heeft of bij een verkoudheid als de keel wat rauw aanvoelt.Als echte pijnstiller bij keelpijn zijn ze niet geschikt.

A.Vogel Echinacea Kruidenpastilles kopen

Je kan A.Vogel Echinacea Kruidenpastilles van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Keelpijn
Welzijn & Gezondheid > Luchtwegen
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie > Capsules