€ 24,95
€ 21,21
Bespaar 15% (€ 3,74)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van A.Vogel Atrosan Forte

A.Vogel Atrosan Forte helpt op krachtige wijze de gewrichten soepel te houden. Ook biedt het stevige ondersteuning voor stijve spieren na bijvoorbeeld overbelasting. Op deze manier kunt u zich goed en gemakkelijk blijven bewegen. Twee tabletten per dag bieden extra ondersteuning om de spieren en gewrichten soepel te maken en te houden.

Indicatie

 • Voor soepele gewrichten
 • Geeft extra ondersteuning
 • Sterk geconcentreerd
 • Slechts 2 tabletten per dag  
 • 100% natuurlijk 

Gebruik van A.Vogel Atrosan Forte

2x daags 1 tablet voor de maaltijd met wat water innemen.

Bewaren: Droog, donker, niet boven 25 °C
Bewaren buiten bereik van jonge kinderen.

Ingrediënten A.Vogel Atrosan Forte

Duivelklauw (Harpagophytum procumbens (Burch.) DC. Ex Meidn.) 479.66 mg, vulmiddel: mactose monohydraat, uiteenvalmiddel: maïszetmeel, bindmiddel: microkristallijne cellulose( 460), vulmiddel: silicium dioxide (E551), film coating: hydroxypropylmethycellulose (E4564), smeermiddel: magnesiumstearaat (E572), vloeimiddel coating: talk (E553b), kleurstof coating: titaandioxide (E171), film softener: PEG-6000
A.Vogel Atrosan Forte 60 tabletten
€ 24,95
€ 21,21
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met A.vogel atrosan forte

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Vogel's reputatie voor efficiëntie is gevestigd. Effectieve en gezonde hulp voor iedereen die last heeft van gewrichtsproblemen. Zonder aarzelen aan te bevelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Verzacht de pijn en stramheid stuk minder.geen chemisch medicijnen nodig zoals ibrufen wat de huisarts voorschrijft daar gebruik je dan ook nog maagbeschermers bij bij mij werkt atrosan al 2jaar fantastisch .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Jaren last van mijn heup. Allerlei behandelingen gehad. Ik had het eigenlijk een beetje opgegeven en dacht dat ik er maar mee moest leren omgaan, de pijn accepteren. Deze tabletten geprobeerd en het helpt echt om de pijn te verminderen. Tevens gaat de beweging beter!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een product die denk ik, enige tijd moet genomen worden om er effect van te hebben, ik ben nog maar een goeie week bezig en ik wacht nog wat af
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  A.Vogel Atrosan Forte gebruik ik regelmatig, omdat ik reeds van jaren ben maar nog actief. Dat helpt mij soepelder te blijven, minder spier en gewrichtpijn te hebben.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Atrosan Forte helpt goed voor soepele gewrichten,en het geeft een extra smering aan de gewrichten ik neem het voor mijn knie, met 2 pilletjes per dag helpt dat goed neem regelmatig een kuur Ze zoude wel de glazen potjes mogen vervangen door plastieke potjes
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geweldig product, ik neem het al ca. 35 jaar. Heb veel minder klachten en ontstekingen in mijn gewrichten. Is mij destijds aanbevolen door de reumatoloog.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het merk Vogel neem ik serieus. Ik verwacht dat de claims werken en er geen schadelijke stoffen inzitten. Sinds ik Atrosan gebruik zijn mijn pijnklachten in ieder geval verminderd.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Bij hevige pijn aan de knie gebruik ik meerdere keer per dag 3 a 4 tabletten met wat water. Na enige tijd verbeterd mijn pijn. Dat hou ik nog een 3 tal dagen aan. Nadien bouw ik af.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Atrosan Forte van Dr vogel is een goed product voor de gewrichten en de spieren ik neem dagelijks twee tabletten in voor en doe dit al enkele jaren dus is het goed
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Samen met Alchemilla werkt dit heel wel op alle gewrichten. Voor ik dit begon te nemen had ik overal artritische pijnen en deze zijn totaal verdwenen en dit geeft een heel wat lichter leven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product werd supersnel en correct geleverd. We werden goed geinformeerd over de voortgang. Wij gebruiken het voor onze hond en die 'faked' echt niet: het werkt dus gewoon echt!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  nog maar tien dagen bezig met deze kuur en kan er dus nog niet veel over zeggen,en dan zo'n vochtig weer.Ik blijf zeker voort doen en verwacht toch resultaat!
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Dit medicijn is goed te verdragen. Na enkele dagen in te nemen was een duidelijke klachtenafname te merken. Ik kan dit medicijn aan iedereen aanbevelen die gewrichts- of rheumatische klachten heeft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn moeder is 84 jaar en gebruikt dit om haar pijnlijke gewrichten. Dit product werkt bij haar heel goed ze moet er zelfs maar één per dag innemen om resultaat te hebben en de pijn van haar gewrichten te verzachten.In een woord ze heeft geen pijn wanneer ze de pillen neemt.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product biedt niet wat men er eigenlijk van verwacht. Is trouwens nogal duur in vergelijking met soortgelijke producten. Had meer verwacht van dit product van A. Vogel.

A.Vogel Atrosan Forte kopen

Je kan A.Vogel Atrosan Forte van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Gewrichten of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Kruiden
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Kruiden