€ 6,99
€ 5,94
(€ 19,80 / 100 ml)
Bespaar 15% (€ 1,05)

Omschrijving van A.Vogel Arnicaforce

A.Vogel Arnicaforce is een product dat wordt toegepast bij kneuzingen, verrekkingen, spierpijn en blauwe plekken ten gevolge van letsels. De crème wordt verpakt in een tube met een inhoud van 30 gram.

Gebruik van A.Vogel Arnicaforce

Tenzij anders voorgeschreven meerdere malen per dag opbrengen en zachtjes inwrijven. De crème kan ook met een kompres op de pijnlijke plek worden toegepast. Wanneer na 14 dagen onafgebroken gebruik geen verbetering van de klachten wordt bemerkt of wanneer de klachten terugkeren, raadpleeg dan uw arts.

€ 6,99
€ 5,94
(€ 19,80 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met A.vogel arnicaforce

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Echt een aanrader. De kleinkinderen hebben regelmatig wat blauwe plekken en builen. Deze zalf verzacht de pijn en doet de blauwe plekken snel verdwijnen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede zalf,vooral waneer kindjes zich stoten of een buil opgelopen hebben, direct wat zalf erop en het leed is al half geleden , veel minder zwelling en/of blauwe plekken. Ik gebruik het ook voor mezelf en ben er zeer tevreden over.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  fantastische crème om overal mee naartoe te nemen, helpt tegen blauwe plekken is goed smeerbaar, kleine tube is gemakkelijk mee te nemen en mag zeker niet ontbreken op reis
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze crème vermindert roodheid en blauwe plekken na een heelkundige ingreep bv. Hij smeert goed uit en heeft een aangename geur. Littekens verminderen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Arnicaforce is de ideale oplossing voor blauwe plekken! Het genezingsproces is sneller en je voorkomt onderhuidse bloedklonters. Meerdere malen per dag aanbrengen voor een goed resultaat!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede creme voor blauwe plekjen en zwellingen . Na 1 a2 keer insmeren is de blauwe plek en de swelling al weg. Ik kan, en zal het iedrenn aanbevelen .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Arnicaforce creme van A.Vogel gebruik ik al meer dan 10 jaar! Ik kan dus zeer goed een appreciatie geven door de jarenlange ervaring. Kort en bondig: Een zeer betrouwbaar en efficient produkt
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Persoonlijk heb ik altijd een tube arnicaforce crème in huis. Wanneer ik mij stoot heb ik zeer snel blauwe plekken : arnicaforce helpt goed om de pijn te verzachten en voorkomt soms ook dat er zich een blauwe plek vormt. Belangrijk is wel om de crème zo snel mogelijk na het zich stoten aan te brengen en ze goed in de huid te masseren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wanneer mijn zoontje zich weer eens gestoten heeft (of gevallen is), doen wij dit altijd aan zijn blauwe plekken/bulten. Het helpt zeer goed. (waarschijnlijk ook bij volwassenen)

A.Vogel Arnicaforce kopen

Je kan A.Vogel Arnicaforce van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Arnica of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten