€ 31,49
€ 23,30
Bespaar 26% (€ 8,19)
Promotie -26% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van A.Vogel Alchemilla + Glucosamine

Alchemilla+Glucosamine

Voor het kraakbeen in de knie, heup en andere gewrichten.
Alchemilla+Glucosamine is een zuiver natuurlijk middel met 100% plantaardige glucosamine. Drie tabletten van dit middel bevatten de juiste hoeveelheid zuivere glucosamine per dag: 1500 mg (500 mg glucosamine per tablet dus). Dit helpt bij de aanmaak van kraakbeen tussen de gewrichten en de smering van de gewrichten zelf. Daarnaast bevat Alchemilla+Glucosamine drie andere weldoende plantextracten (vrouwenmantel, weegbree en ratelpopulier), die de gewrichten soepel en het kraakbeen gezond houden. Een sterke combinatie dus, waarmee je soepel blijft bewegen.

Indicatie

 • Smering van de gewrichten en opbouw van kraakbeen
 • Juiste dagdosering van 1500 mg zuivere glucosamine 100% plantaardige glucosamine
 • Geschikt voor vegetariërs en mensen met schaaldierallergie

Gebruik van A.Vogel Alchemilla + Glucosamine

2x daags 1 tablet voor de maaltijd met wat water innemen.
De aangegeven dosering niet overschrijden.

Voedingssupplementen kunnen niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde voeding.

Bij klachten is het verstandig een arts te raadplegen.

Ingrediënten A.Vogel Alchemilla + Glucosamine

Glucosamine hydrochloride, Microkristallijne cellulose, Dicalciumfosfaat dihydraat, Plantenextracten: Plantago lanceolata (smalle weegbree), Populus tremuloides (ratelpopulier), Alchemilla vulgaris (vrouwenmantel) 1,3%, Magnesiumstearaat, Hydroxypropyl methylcellulose, Titaniumdioxide, Talk, Silica, PEG-150.

Waarschuwing

Glucosamine is niet verkregen van schaaldieren, dus ook geschikt voor vegetariërs en mensen met een allergie tegen schaaldieren!

€ 31,49
€ 23,30

Laatste reviews en ervaringen met A.vogel alchemilla + glucosamine

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Als gevolg van de inname van femara (dat ik 5 jaar dien te nemen na borstkanker) heb ik last van mijn gewrichten. Door deze tabletten van A. Vogel heb ik hiervan bijna geen last meer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dr. Vogel laat zich weer van zijn beste kant zien: de gewrichtspijnen verbeteren maar je moet het product wel een tijdje innemen voor je resultaat boekt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  eerste maal aankoop van deze tabletten, slechte smaak bij het innemen ervan, maar gelukkig geen nasmaak nog geen zicht op de werking, wegens te korte duur van inname.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik beveel dit product aan veel mensen aan die last hebben van gewrichtsproblemen ik geloof erin en het voelt goed geen bijwerkingen met name
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer efficient produkt in combinatie met Genacol is het voor de fixatie van Calcium in mijn beenderen. Om zo mijn osteoporose wat te minderen en het verder degenereren te vermijden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wie word wel eens oud zonder problemen aan gewrichten A-Vogel Alchemilla+Glucosamine breng raad en daad hulp bij deze vervelende pijn en ongemak hulp door dat deze gewricht been en smering aan deze geeft weg met de pijn
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds mijn echtgenote dit middel gebruikt voelt ze al beterschap, heeft minder pijn en kan beter slapen. Een aanrader voor rug en andere klachten met betrekking op gewrichten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  is onmisbaar geworden na mijn rugoperatie en helpt ook een pijnlijke heup die door slijtage pijn doet tijdens wandelingen. ik neem het dagelijks en het helpt voelbaar
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Top product!!! Je moet het product wel blijven gebruiken anders voel je na enkele dagen al goed het verschil. Dit is één van de vele kwaliteitsproducten van A. Vogel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Al jaren gebruik ik alchemilla met glucosamine. Na een driedubbele enkelbreuk is mijn enkel pijnlijk na een dag veel stappen en beweging. Dankzij dit middel is de pijn en de stramheid veel vermindert.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een fantastische , resulterende produkt , ik raad iedereen dit produkt aan die het nodig heeft .hoe vroeger je er aan begint , hoe beter voor later !!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product heeft een dergelijk helende werking op de kniegewrichten, dat een heelkundige ingreep voorlopig niet nodig is. Zij neemt de sluimerende, knagende pijn weg, waardoor regelmatig sporten mogelijk blijft!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Dit voedingssupplement werd mij sterk aanbevolen door de natuurarts. Tot nu heb ik de indruk dat mijn rugpijn al lichtjes verminderd is. Definitieve resultaten mag ik blijkbaar slechts verwachten na een maand gebruik van dit supplement.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Alchemilla+ Glucosamine gebruiken wij voor het kraakbeen herstel, Alchemilla erbij tegen ontstekingen en soepelheid van de gewrichten, we gebruiken dit product met succes daar we veel lichamelijke arbeid hebben verricht.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geachte, Wij zijn zeer tevreden over jullie service,en ook de verpakking is ook goed ,dit produckt is zeer aanteraden ,ik ben er veel met geholpen dus...... Alsvast een goede kerst en Gelukkig nieuwjaar en tot volgend jaar.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed natuurlijk product je moet het wel regelmatig en lang genoeg innemen. Ik neem er drie per dag , nu reeds een maand en hou hiermee mijn lage rugpijn enonder controle
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit is de tweede fles Alchemilla die ik consumeer en ik associeer het met Arnica forte room Mijn pijn (vooral 's nachts) is verminderd en het uithoudingsvermogen op het werk is verbeterd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dat is een goed product je mag het in vertrouwen nemen het kan geen kwant als je het met ander geneesmiddel in meent het zijn betrouwbare pillen en werken ook
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het is de eerste keer dat ik dit product koop dus ik heb er nog geen ervaring mee het positieve is alvast de verpakking grote handige fles een minpuntje is de vieze smaak die de pillen in je mond nalaten
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik merkte het verschil in mijn gewrichten toen ik het nam, ik had minder last van mijn gewrichten als ik door mijn knieën zakte en had ook minder rugpijn
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  goede resultaten. Vermits marcus rohrer geen glucosamine meer levert overgeschakeld op dit product. Ben zeer tevreden over dit alternatief. Wel duurder dan marcus rohrer
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik het product neem heb ik merkelijk minder gewrichtspijnen. Vooral de pijnscheuten in duim- en polsgewricht zijn verdwenen. Heel tevredenmet het resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  voor mij werkt dit produkt fantastisch, wel enige tijd innemen ! mijn gewrichten zijn soepeler, minder stram, minder pijnlijk. zo dat ik het produkt zelfs zou vergeten innemen... preventief werkt het ook, dus innemen na de klachten is ook belangrijk
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden goed product. Ben vegetariër en vandaar de keuze. Het product is 100 procent plantaardig. Ben zelf ook allergisch aan schaaldieren, dus met deze geen probleem. Alsook zeer snelle verzending, goede service.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Alchemilla+Glucosamine is een goed product voor de artrose ,het helpt goed en de klachten verdwijnen na een tijdje,ik neem regelmatig een kuur met succes.ik neem het op aanraden van mijn huisarts. Wat ik wel vindt dat de glazen potjes zouden mogen vervangen worden door plastieke potjes
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had vorig jaar maandenlang last van een blokkade in de nek en ook op andere plaatsen werd ik steeds strammer. Op aanraden van de kinesist ben ik toen begonnen met alchemilla + glucosamine en langzaam maar zeker ben ik verbeterd in mijn gewrichten.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben ongeveer een week geleden begonnen met de behandeling en het lijkt goed te werken. Als ik klaar ben met mijn 90 pillen zal ik de vooruitgang zien
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De laatste kker dat ik medicijnen bestelde kon dat niet via de website, ik heb toen een email gestuurd en snel had ik daarop een antwoord zodat ik toch nog een bestelling plaatsen. Hartelijk dank nog voor deze snelle reactie.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer Goed product tegen stramme spieren en artrose. Mijn pijnklachten zijn verminderd. Moet wel een tijd genomen worden alvorens men resultaat heeft.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tabletten werken voor mij zeer goed en verminderen de pijnen in de knieen en ook andere gewrichten. De glazen potten wegen wel zwaar als je op reis gaat. Het is niet alleen dit supplement dat dan meegaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gedurende 4 maanden had ik schouderpijn met hoorbaar krakende gewrichten.Ik volgde 9 sessies bij een kinesitherapeut doch er kwam weinig verbetering.De 5de maand begon ik de kuur met de Glucosamine tabletten samen met de oefeningen.De pijn is voor 90% over en het gewricht kraakt niet meer!!!Ik ben een 2de kuur begonnen omdat ik veel in de tuin werk.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben er pas mee begonnen. dus ik denk dat het nu al te snel is om verschil te merken. ik ga het nog even volhouden en dan zien we wel. maar ik denk wel dat het gaat helpen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  IK BEN ZEER TEVREDEN OVER DIT PRODUCT. HOUD DE GEWRICHTEN ECHT SOEPEL. IK NEEM DIT OMDAT IK AL EEN BEETJE ARTROSE HEB IN MIJN POLS EN KNIE.IK RAAD HET IEDEREEN AAN
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is nog wat nieuw voor mij. Ik heb knieproblemen en hopelijk is dit product een serieuze hulp. Op aanraden van mijn huisdokter die het product aanprees mits in acht name van een langere termijn dan de meeste andere producten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  alchemilla + glucosamine is een heel goed product voor de gewrichten men man en ik zelf gebruiken het dagelijks en we hopen dat het ze'n werking blijft behouden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem reeds een paar maanden het middel in en voel mij er heel goed bij had vroeger last van pijn in de enkels en een gedeelte van de onderbenen en ik kan nu zeggen dat dit niet meer het geval is
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed werkend 2 in 1 product, dat heel goed verdragen wordt. Met Alchemilla houd ik de pijn uit mijn rug en nu met het ouder worden heb ik meteen ook de Glucosamine erbij.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na een week Alchemilla+ Glucosamine tabletten te gebruiken voel ik mij veel fitter 's morgens. Bewegen gaat makkelijker, ik voel zeker een verschil.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Na een week levering van A. Vogel Alchemilla+Glucosamine tabletten, voel ik me zo stijf als ik 's morgens opsta, de bewegingen zijn flexibeler, je voelt een echt verschil.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Na een week levering van A. Vogel Alchemilla+Glucosamine tabletten, voel ik me zo stijf als ik 's morgens opsta, de bewegingen zijn flexibeler, je voelt een echt verschil.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product nog maar enkele weken samen met mijn echtgenoot. Ik denk dat de tijd tekort is om al te weten of dit helpt of niet. Ik vernam dat je dit soort producten toch minstens een week of 4 moet nemen om resultaat te voelen. Dus ik wacht even af om mijn definitieve mening daarover te geven.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na een week inname van A.Vogel Alchemilla + Glucosamine tabletten voel ik me 's morgens bij het opstaan niet meer zo stram, de bewegingen gaan vlotter, voel echt een verschil.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik raadde dit reeds veel lotgenoten aan...en tot ieders tevredenheid...pijnlijke kniën zijn merkbaar beter! Een echte aanrader dus voor elke vijftigplusser!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bete, De A Vogel Alchemella + Glucosamine Tabletten zijn voor mij de beste die ik sinds mijn zoektocht naar iets die mij werkelijk van die rugpijn kon verlossen.Veel verschillende glucosamines heb ik uitgeprbeerd en niets was zo doelteffend als deze van A Vogel, nu neem ik iedere dag deze tablet en zal me niet meer laten vangen aan reclames van andere merken, Dank u Dokter A vogel Groetjes Nicole
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product, ik ben zeer tevreden over de resultaten. Merkbare verbetering waar te nemen & geen vervelende bijwerkingen aan een zeer redelijke prijs.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Weet ieder zijn gevrichten worden bij de dag ouder een scharnier hoefd gesmeerd zo ook een gevriecht kan best versterking aan door dit te smeren kan nooit kwaad nu bij het gebruik zijn pijnen veel verzwakt maar ook ben ik veel soepeler in de beweging geworden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ken het produkt reeds jaren en ben dit beginnen te nemen omdat een teniselleboog had en na een zesteal maanden kon ik mijn arm reeds goed gebruiken .Nu neem ik het nog als onderhoud voor de smering van de gewrichten en heb er goede winst mee . Ik kan het product zeker aanraden .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werkt !!! (natuurlijk niet onmiddelijk, je moet het een maandje nemen en daarna begint de verbetering) Ben 61, ik heb reeds 2 nieuwe heupen en ben cervicaal(halswervels)3 wervels vastgezet!!! Dat is na lang zoeken mijn product die ik dagelijks neem.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed middel die wel degelijk zijn werking doet aan te raden voor iedereen die pijn lijd ook voor reuma patienten loop gebogen door de reuma vogel alchemilla +clucosamine verwijder je van je pijn
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De reden waarom ik dit produck koop zijn de volgende: - het vertrouwen in de firma Vogel - de verpakking: 90 tabletten - de grootte van de tabletten: sommige concurrenten maken tabletten die veel dikker zijn en moeilijk te slikken. - de beschikbaarheid.

A.Vogel Alchemilla + Glucosamine kopen

Je kan A.Vogel Alchemilla + Glucosamine van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Gewrichten of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Glucosamine
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Kruiden
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
Vitamines & Voedingssupplementen > Glucosamine
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Kruiden
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Glucosamine
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie > Capsules